نمیدونم چه حکایتی هر کی انتنش خراب میشه زنگ میزنه نصاب من اینقد بدم میاد پول مفت به کسی بدم
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم چه حکایتی هر کی انتنش خراب میشه زنگ میزنه نصاب من اینقد بدم میاد پول مفت به کسی بدم
نصب آنتن کاری نداره من فط چند سال پیش یه بار نصاب اومد خونه ما بعدش دیگه یواش یواش خودم رفتم تست کردم یاد گرفتم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسایه ها منو میدیدن پشت بام میومدن بهم میگفتن بیا ما رو هم درست کن (sm2)
(sm120) حکایت کامپیوتره وا مصیبنتا یکی تو فامیل بفهمه چیزی میدونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان تو میرفتم واسه همسایه ها و آشنا درست میکردم یارو دست میکرد جیب 10 تومن بهم میخواست بده و اینا ولی من نمی گرفتم میگفتم خوب نیست باو همسایه ایم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یکی شون دهن منو سرویس کرده بود تو یه ماه 4 بار رفتم براش درست کردم هی نمیدونم باد میزد خرابش میکرد .. پارازیت داشت یا دیشش خراب بود و اینا (sm2)
(sm2)دنبال پیورن بوده زده سیستمو بگا دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر نصاب تو چیزی نمیدونی (sm2)
اتفاقا یه جهت بود سمت چپ هاتبرد سایاروس 2 تا شبکه هاستلر داشت یکیش از 12 شب فعال میشد تا 7 صبح اونم 90 پخش میکردنقل قول:
ولی اون یکی 24 ساعته کامل (sm2).. تا چند سال بود ولی دیگه شد کارتی .. قطع شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادى حالا از اون قديم تر spice p lantinum بود، سال 84 يادش بخير چقدر باهاش خاطره داشتم،(sm2)و رکورد مى گرفتم و سى دى مى زدم ب بچه ها و همکلاسى ها مى فروختم(sm59)
اما الان ده دوازده تا چورن هستن اما حس و حالش ني(sm50)
هیچکدوم xxl نمیشن ...