من که عاشق مرغ محلی و پرنده ی شکاری و دیگر پرندگان خوندگی هستم که گوشتشون طبیعیه و آمپولی نیست
هر کسی نمیخوره ولی..حتی اینجا هم درست نمیکنن تو مهمونیا
نمایش نسخه قابل چاپ
من که عاشق مرغ محلی و پرنده ی شکاری و دیگر پرندگان خوندگی هستم که گوشتشون طبیعیه و آمپولی نیست
هر کسی نمیخوره ولی..حتی اینجا هم درست نمیکنن تو مهمونیا
حداقل یکی لینک تاپیک درخواست فیلم رو بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گوشت قرمز نمیخورم فقط سفید(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خیلی سخته! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجیح میدم تجربه نکنم...
کلا با غذای دریایی هم میونه خوبی نداریم ما (sm120)
اولا من بین بابل و بابلسر هستم ، یه منطقه نفرین شده که هر دو طرف ازش بیزارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا ما خیلی کمتر یعنی 10 درصد هستن که از اردک استفاده میکنن عروسی چون طعم خاصی داره ، بیشتر گوشت قرمز یا مرغ استفاده میشه !
من یه سوال دیگم دارم بپرسم(sm59)
هیچکدوم تعادل نداریم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو رو باس میرختن تو چرح گوشت در میارودن چیز خوبی میشد (sm120)
فعلا دارم قیمه یاد میگیرم (sm120)نقل قول:
باش تا نوبتت بشه (sm2)
گوشت قرمز همش ضرره(sm59)نقل قول:
دو تا هم میتونی بپرسی فقط مسئله رو شخصیش نکن (sm30)نقل قول: