[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 امتیاز
عجب جام جهانی پرگلی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تمام احترام و این پیش زمینه که من مارادونارو بهترین بازیکن تاریخ میدونم خیلی قبول ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروازه بان با بازیه که رو فرم میمونه و مخصوصا تو سن و سال کاسیاس خیلی بده یکی درمیون بازی کردن
دلم براش خیلی سوخت(sm50)
مارادونا گو خورده مورینیو هم غلط اضافی کرد (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم بیا سرشو بخور(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول صدر رو اوردن (sm118)
اروگوئه:
موزلرا، لوگانو، گودين، گارگانو، رودريگز، فورلان، استواني، پريرا، آروالو، کاواني، کاسرس
کاستاريکا:
ناواس، گونزالز، اومانا، بورجس، دوارته، بولانوس، کمپل، رويز، دياز، گامبوا، تخدا
من زدم 3 بر 0 به نفع ارگوئه
ولی میدونم بازم غلط میشه(sm81)
ولی امروز فغانی زیاد به صحنه ها نزدیک نبود
وقت اضافه رو هم زیاد اعلام کرد (sm14)