چشم (sm10)تا جایی که کفگیر اجازه بده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم (sm10)تا جایی که کفگیر اجازه بده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفقا، ماهيت زندگي از چه قرار است ؟بايد اقرار كرد كه حيات ما كوتاه است ،پرمشقت
است و نكبت بار است . به دنيا مي آييم ، جز قوت لايموتي نداريم و از بين ما آنها كه قادر
به كاريم تا آخرين رمق به كار گمارده مي شويم ،و به مجردي كه از حيض انتفاع
بيفتيم بابي رحمي تمام قرباني م يشويم
هيچ حيواني در انگلستان مزه سعادت و فراغت را از يك سالگي به بالا نچشيده است
هيچ حيواني در انگلستان آزاد نيس ت. زندگي يك حيوان فقر و بردگي است
این حقيقتي است غير قابل انكار.
در سابقه ام باد وزان است
لیست به مرور آپدیت میشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین کاوری که من میدونم سیروان بود (sm74)
(sm9)
یاد تو بر شیشه ی دل یک سره سنگ می زند
بر تن تار و پود من عشق تو چنگ می زند
بر لب این پنجره ها عمر به آرزو گذشت
آه کجای کار من پیش تو لنگ می زند ؟؟؟(sm25)
اینم که کاور بود من نمیدونستم
- (sm70)
الیاس بیا زنده شو عشقت کاور کرده
منصور - فوتبال (ویژه جام جهانی 2014)
نسخه اصلی :
Khaled - Cest La Vie
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز مستر ها به اتمام رسيد و ايشالا دوشنبه موزيكها را براي مراحل اوليه چاپ ميفرستم(sm118)
طرح روي جلد هم دوست عزيزم بزرگمهر حسين پور زحمت كشيدن و آماده كردن
ايشالا اگر اتفاق خاصي نيفته بعد رمضان منتشر خواهد شد .
ای ول بزی کارتون، بهترین خبر ممکن بود(sm79)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۱ ساعت ·
امروز مستر ها به اتمام رسيد و ايشالا دوشنبه موزيكها را براي مراحل اوليه چاپ ميفرستم
ايشالا اگر اتفاق خاصي نيفته بعد رمضان منتشر خواهد شد .(sm120)
بعد ماه رمضون هم مساله ای شده واسه خودش(sm120)
همه ی کارا بعد ماه رمضون(sm120)
ديدينقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس به من هي گير نديد (sm120)
امروز مستر ها به اتمام رسيد و ايشالا دوشنبه موزيكها را براي مراحل اوليه چاپ ميفرستم
ايشالا اگر اتفاق خاصي نيفته بعد رمضان منتشر خواهد شد .
(sm77) دمش گرم (sm79)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
با دستاي فقير
با چشماي محروم
با پاهاي خسته
...
(sm50)
تويي برابر تو، چشم در برابر چشم
در آن دو چشم پر از گفتگو چه ميبيني
چه ميبيني؟
(sm25)
ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار...(sm74)
كاورو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری خوش برای جامعه هنری ایران
«افتخار آفرینی گروه موسیقی آوازی تهران در هشتمین دوره مسابقات جهانی گروههای کر دنیا»
جزئیات خبر را به همراه عکسهای مربوطه از موسیقی ایرانیان بخوانید و ببینید:
به اين ميگن افتخار در سطح جهاني (sm100)
(sm137)
تو دنیای سردم به تو فکر کردم(sm50)
بعضی نه همیشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm51) من امده ام وای وای
(sm137)البوم جدید وای وای
(sm74)جای الی خالی بگه بریم اون یکی تاپیک
(sm29)
آیا الی صبح سه شنبه رونمایی می شود ؟(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفت مرداد تيتراژ لامپ صد (sm29)
شايد 14 مرداد اين بود زندگي
شايد شهريور پاروي بي قايق
صبح سه شنبه چه خبره مگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دانم (sm70)نقل قول:
یاد این بخش از شعر فوق العاده "درد" اثر به یاد موندنی قیصر میفتم:
دردهای من نهفتنی
دردهای من نگفتنی
دردهای من
اگرچه مثل درد مردم زمانه نیست
درد مردم زمانه است...
دينگو مارو (sm137)
من گنجشك نيستم،مصطفي مستور
این چنتا جمله همیشه داغونم میکنه ، مثل این می مونه که یکی از ترس های بزرگ زندگیمو یکی دیگه بیاره رو ورق
خوب می دانم که گریه های بزرگی در انتظارم است.
وقتی مادرم بمیرد من سخت گریه خواهم کرد. این را از همین حالا میدانم. یعنی سالهاست که می دانم. از یاد آوری اش به وحشت میافتم اما هیچ روزی را بدون فکر کردن به آن نگذرانده ام.
گریه خواهم کرد. به شدت. شانه های من از گریه بر گور او خواهند لرزید و من فکر خواهم کرد که دنیا به آخرین نقطه اش رسیده است.
نرسیده است
هیچ مرگی دنیا را به آخرین نقطه اش نخواهد رساند. ما را اما شاید برساند.
"ما را اما شاید برساند"
(sm59)ماشالا تجربه دیگه خودت ریلیز کننده شدینقل قول:
من میگم بذاره اواسط مهرماه که بچه ها و دانشجوها در بیان از گشادی بیشتر بیرون برن از خونه
فروش البوم بیشتر شه
البته اگه به محرم صفر نمیخوره(sm25)
رگباری داره بن میکنه آیپیمو امروز
هر 10 ثانیه (sm120)نقل قول:
الان همین پستتو با ایپی ایران دیدم با ایپی آلمان جوابتو دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه ببین اوضاع چطوره