دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حیرت از این مردم پست
این طایفه ی زنده کش مرده پرست (sm88)
واسه شما ها(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان کلا لینک بذار اینم باز نمیشه واسه مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام باس بیای (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پس از سال ها یه برنامه رو گوشیم ریختم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین تلگرام بیا اونجا ببینیمت(sm19)
متاسفانه یا خوشبختانه امتحاناتم تو ماه رمضونه پس نمیام سایت(sm2)نقل قول:
تنهایی بشین همه رو ببین(sm2)
دختره میگه اگه اومدم خونتون همون اول منو نکن
اول بیا یکم ســ.ینه هامو بمال
ازم لب بگیر
یکمی باهام شوخی کن قلقلکم بده
گفتم چرررا ؟؟؟ :|
برگشته میگه اخه من خجالتیم روم نمیشه همون اول بهت بدم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اصن موهای تنم سیخ شد از این حجب و حیا
حالا هی شما بگین دختر خوب پیدا نمیشه :))))))))))
باور کن ..
آن کس که وعده ی " همیشه ماندن " را می دهد
رفتنی تر است!
- شیمبورسکا
برنامه خوبیِنقل قول:
شماره ـتُ واسم پ.خ کن (sm10)
میگم میای بگو چشم دِهَه (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه مغرورید اصلا اشکال نداره
اینکه فکر می کنید فقط خودتون غرور دارید بده!
صابر باید خواهش کنه(sm2)نقل قول:
(sm173)نقل قول:
دیشب در میان تنهایی هایم غرق،قرق :| غرق ،غرغ (:) بودم
صابونکی سبز رنگ در دستانم
چشمانم خیره به چاکت
چاکت منتظر یه پاکت
یه پاکت پر از کیــ.ر های ستبر
منو تو در گوشه ای دلگیر از زندگی
کنار هم بودیم،با هم بودیم، میخندیدم
و چه عاشقانه روی کیــ.رم میجهیدی
جهش های کودکانه
خوردن های هوسرانه
سکــ.س های شبانه
دادن های بی شرمانه
نگاه های معصومانه
همه در تو تجلی یافته بود
تو را سپوختم و سپوختم
ناگه در اوج با تو وداع گفتم و در رفتم
بیم آن داشتم که حامله شوی
آری در رفتم تا
دهنم سرویس نشود،گــ.اییده نشوم
در رفتم زیرا کار من این است کردن و در رفتن
من متعلق به یک جا نیستم،نمیتوانم بکنم و بمانم
من باید در بروم
با این مفلوک چیکار داری خو (sm172)نقل قول:
یه بار رفته بودم نمایشگاه بین المللی(نساجی)
تو محوطه نمایشگاه ، بلندگو گیر داده بود :سالن۸ از غرفه پرده های ماندگار بازدید کنید
نمیدونم چرا به بهار میگن فصل امتحان
به نظر من بهار فقط فصل جفت گیریه !!!
البته به نظر من فصل زندگیِ... خودم اردیبهشتی... خانومم خردادی... آشناییمون توی فروردین... (sm49)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
توی فرار توی امیرآباد
با آن دو چشم خیس تصادف کرد
یک سال بعد، خون دهانش را
با غیظ توی صورت شب تف کرد
یک سال قبل، رو به کجا می رفت
که ناگهان قطار توقف کرد
توی فرار توی بهارستان
از روبرو و پشت سرش مسدود
و بعد، تیر در وسط خرداد
زن رفت تا که گم بشود در دود
یک سال بعد، داخل یک برگه
زن اعتراف کرد که عاشق بود
توی فرار قبل پل حافظ
زن گریه های قایمکی دارد
یک سال قبل، جشن عروسی داشت
مردی که خنده ی الکی دارد
یک سال بعد، مرد فقط با زن
کابوس های مشترکی دارد
توی فرار مانده به آزادی
سیگار و سرفه بود و تنی خونی
زن ایستاد رو به مسلسل ها
مردی دوید سمت زن و... افتاد
توی فرار داخل ترمینال
ماییم و گریه و چمدان در دست
باید که رفت بی هدف و مقصد
باید به یاد و خاطره ها پیوست
دست مرا گرفته ای و سردی
می لرزی و هوا چقدر گرم است!
من شاهد شبی ابدی بودم
بر باد رفتن وطنی در باد
یا گریه ی زنی وسط زندان
یا ناله های سوختنی در باد
مانده ست از تمامی رویاهام
یک دستبند سبز و زنی در باد
سید مهدی موسوی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مخصوص پیمان (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm26)(sm27)
اوه اوه بچه ها جاتون خالی الان یکی رو آوردن اینجا خیلی نازه فکر کنم همراه مریض باشه
حیف که نمیتونم راه برم
ﺷﻠﻮﺍﺭ ﻟﯽ ﭼﯿﺴﺖ ؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺷﻠﻮﺍﺭ ﻟﯽ ﻣﺎﺩﻩﺍﯾﺴﺖ ﺗﻮﻫﻢ زا ﮐﻪ ﺑﺮ ﺍﺛﺮ ﻣﺮﻭﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﮔﺸﺎﺩ
ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺩﭼﺎﺭ ﺗﻮﻫﻢ " ﺧﻮﺩﻻﻏﺮﭘﻨﺪﺍﺭﯼ" ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﺗﻮﻫﻢ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﺗﻮﺳﻂ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﺩﻩ ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ
ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺧﺸﮏ ﺷﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﻮﺷﯿﺪﻧﺶ ﺗﻼﺵ ﮐﻨﯿﺪ
ﺁﻥ ﭼﻨﺎﻥ ﺿﺎﯾﻊ ﻣﯽﺷﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﻧﮕﻮ .......... ((:
صاحب تاپیک هستیا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بخوابی (sm19)نقل قول:
مادر بزرگم مـیــگــفت :
اگــه شــبــا دیـــر بــخــوابــی لـــولــــو مـیــاد دودو.لـــتــو میــخوره...
..
.
.
.
.
ولی من چندیــــــــــن ساله دیر میخوابـــــم هنوز نیومده
لـــولـــو جــان :|
دل بــه کـــار بــده
کفران نعمت میکنین همینه ها ؛ نمیخواستم بگم ولی میگم یادتون رفت صاب تاپیک قبلیتون در چارچوب قوانین بین الملل اجازه نقل بهتون میداد ها!؟ (sm70)نقل قول:
نکن این کارارو میرم یه تاپیک میزنم با اسم شیخ و یاران(sm2)نقل قول:
ما عادت کردیم وقتی فیلم به تیتراژ رسید
اگه تو خونه باشیم،
دستگاه رو خاموش می کنیم
اگه تو سینما باشیم سالن و ترک می کنیم
ما توی زندگیمون هیچ وقت
کسانی که برامون زحمت اصلی رو کشیدن نمی بینیم
ما فقط دوست داریم کسایی رو ببینیم که برامون نقش بازی می کنن !!!!!!
بعدا؛نقل قول:
کی واست پست میزاره وقتی منو نداری!؟ (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جان از شوخی کردن بچه ها ناراحت نشو ، اینجا دوستان فقط در چارچوب شوخی حرف میزنن به دل نگیر (sm10)
مگه تو یار من نیستی؟؟؟(sm39)نقل قول:
تو ام میای دیگه(sm127)(sm120)
ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﯿﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻧﻪ ﮐﻪ ﻣﻠﺖ
ﺍﺯ ﺩﺭﺧﺖ ﺗﻮﺕ ﺁﻭﯾﺰﻭﻥ ﻣﯿﺸﻨﺎ !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شنيدم ﺗﻮ ﺍﺭﻭﭘﺎ ﻭ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻫﻢ
ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎ ﺍﺯ ﺩﺭﺧﺖ ﺗﻮﺕ ﺁﻭﯾﺰﻭﻧﻦ
همچین میگن شیر اگه پیر هم بشه شیره
.
.
.
.
.
.
.
.
.
انگار شتر وقتی پیرمیشه خر میشه
تنگ چیست؟؟
...
.
.
در ایام قدیم به ظرف شیشه ای که در آن ماهی شب عید می انداختند تنگ میگفتند...
البته من میدونم به چی فکر کردی
شیخ بنمای رخ که باغ و گلستانم آرزوست (sm51)
حالت چطوره میلاد جان؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر شدی؟؟(sm72)
خوب عزیزمنقل قول:
بهترم میشم