(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Lotfan_Be_Bande_Avale_Angoshte_Sababe_At_Begoo
(sm50)
تا در آستانه پیری رو دیدم گفتم که شاهنشاها تقدیم کرده به من ولی گوش کردم ای بابا اینم ابراهیم رئیسیه که (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی نمیتونست مثل دکلمه صفا برینه به ماه مهر
دقیقا چر لزومی داشته خدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر مفت نزننقل قول:
اتفاقا قشنگ نشسته رو موسیقی(sm35)نقل قول:
یاد دکلمه ی مححسن تو یه شاخه نیلوفر افتادم
وسط موزیک داشت دکلمه می کرد
خودش ریده بود به تراک خودش
جهان فاسد مردم ملوديش خيلي اشناست
واجب شد که برای حمایت آلبوم رو فیزیکی تهیه کنیم
تا جنون تو همراه قد کشیدن من بیشتر شود(sm50)
مثه مريض حالي نيست؟
وسایل پذیرایی ندارید شلوغ شده (sm9)
تو را ببوس كه لب هايت هنوز طعم عسل دارد
(sm59)
ابراهيم عجب چيزيه
عجب دكلمه اي كرده حسين صفا (sm50)(sm88)
مرسی شاتل امروز صب همکاری کرد سرعتو اورد بالا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسایلم بود کسی حال تکون دادن مبارکشو نداره(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول یه اب جارو کرد رفت
حالا قهمیدم چرا مجوز ندادن با شنیدن این اشعار مخشون ری... بوده(sm30)
(sm2)در این لحظه یه درصد از عمر ssd مون هم کم شد
سر کار نمی ریم امروز (sm128)
هنوز حلقه ي دستانش به دور گردن خيام است(sm50)
تورا بچینو تورو بوکن(sm50)
وای امشب منو انگشت سبابه (sm50)(sm2)
كار دست خودت ندي حالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابراتم با (9 کیلوبایت) صبح داره لبخند میزنه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه املت می خورن ؟ با رب بزارم ؟(sm70)
(sm81)چه لحن خراباتی داره سبابه
میخوای خودم بیام درت فرو کنم تا بیشتر لذت ببری مردک(sm2)نقل قول:
اول اهنگ استانه پيري مثه طبيعت سياوش قميشي شروع ميشه خخ
گوجش زیاد نباشه خوشم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه مهر(sm88)(sm88)(sm88)(sm88)(sm88)
بپر سر کوچه فلفل دلمه بگیر مادرنقل قول:
معلومه تو این آلبوم نباید دنبال ملودی گشت اشتباه کسایی که حال نمیکنن همینه مگه امثال کوهن اهنگاشون ملودی خاصی داره هدف چیز دیگس تو این نوع موسیقی
از دم خونه احمدی نژاد بخر گوجرو(sm50)نقل قول:
همون حرفی که به سینجول گفتم تو منو از نزدیک ببینی خودت میکشی پایون (sm2)فرصت چرخشم بت نمیدم چه برسه رو زانوت بشینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدینقل قول:
سینجول همون نون پنیرو بیار
بچه یدفعه املت منو بخوری دیگه از این حرفا نمی زنینقل قول: