دوستان من روی وکال ریمیکس آغوش از دقیقه 1:09 تا 1:45 یه نویزی رو وکال حس میکنم
نویز هست یا افکت گذاشته شده رو وکال ؟اگر افکته چه نوعیه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من روی وکال ریمیکس آغوش از دقیقه 1:09 تا 1:45 یه نویزی رو وکال حس میکنم
نویز هست یا افکت گذاشته شده رو وکال ؟اگر افکته چه نوعیه
نظر شما محترمه ولی توجیه کردنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا توو این چند سال ترانه ها ضعیف شده. . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توو ترانه سراهای فعال الان فقط روزبه رو قبول دارم. . .
البته حسین صفا هم که دیگه در رتبه 1.01 بعده روزبه قرار داره. . .
همین ریمیکس ثابت کرد ترانه خوب چقد تو کار تاثیر داره
این تیکه از ترانه رو تو کانالش گذاشت ازش سوال کردم مربوط به آهنگ نقاب شادمهره؟ جوابش نه بود.
پرسیدم جریانش چیه جواب نداد...
این تیکه از ترانه رو تو کانالش گذاشت ازش سوال کردم مربوط به آهنگ نقاب شادمهره؟ جوابش نه بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسیدم جریانش چیه جواب نداد...
پارسا جان یا آقا امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکای این ویدیوها مشکل داره؟
ی چک میفرمایین
سپاس
به هر حال نظرها متفاوته منم با یه سری ترانه هاش ارتباط برقرار نکردم ولی هر ترانه ای از برزویی که شادمهر خونده پسندیدمنقل قول:
به امید اینکه آهنگ جدید هم ترانه خوب داشته باشه هم تنظیم خودش باشه(sm118)
بله. . . هممون به این امید. . .(sm10)نقل قول: