من ندیدم عاباس(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من ندیدم عاباس(sm120)
خواهش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه نرم افزار ها از سی پی یو کار می کشند دیگه بدبخت سی پی یو همه کار داره میکنه
مثل یک زن کدبانو کار میکنه بپز - بشور - گردگیری کن (sm2)
باع ببین تم مافیایی اگه دوست داری البته (sm59) ولی خو درام می باشد که ظاهرا دوست نداری، بشین سریال های شبکه CW (دبلیو سی(sm2)) رو ببین ارو، فلش ... (sm120)
ارو رو تا فصل 3 دیدم بقیشو پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فیلم باید هیجان داشته باشه و نه اینکه سر کار بزاره.. ارو بعد اینکه دومین بار تقریبا مرد و زندش کردن پاکش کردم.. مثل اون ومپایرا هی میمردن زنده میشدن(sm2)
منظورم از هیجان اکشن نبود(sm120)
اکشن هم خوشم نمیاد
دکستر..هانیبال..
واکینگ دد.. البته تا قبل این 2.3 فصل اخرش(sm2)
آره خب(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته الیاس ژانر غیر درام که معرفی میکنه معمولا خوبه(sm2)
ارو رو تا فصل 3 دیدی ؟ (sm2) من 2 اپیزود دیدم ازش ریدنم گرفت (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال اوزارک چی دیدی؟
سريال suit چطوره ؟
من غیر درام یه سوپرنچرال جاست فور فان نگاه میکنم (sm2) به دین و سم اعتیاد پیدا کردم مگرنه سریال چند ساله مرده (sm2)
دیگه اونقدرم بد نبود ولی سسشر بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منتظرم بازخوردارو ببینم.. الیاس گرفته ببینه بعد (sm2)