خب باهم باشه میتونی همه جا راحت استفاده کنی. اونجوری فرقی نداره چیدنه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب باهم باشه میتونی همه جا راحت استفاده کنی. اونجوری فرقی نداره چیدنه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تو همون استایلی که داری پک میزنی ..عکسای عوامل رو هم بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که اینم بذاریم تو پک
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووف ..
حامتین بیا فیس کارت دارم ..
دوباره بازدید جون گرفت(sm59)
بازدید دیروز: 8218
معمولا 35% از بازدیدکنندگان پيش از ساعت 12:39 مراجعه می کنند. بنابراین پیشبینی می شود امروز تقریبا 9132 بازدیدکننده مراجعه کنند.(sm59)
سینا (sm174)
پک دیگه فایده نداره ، بعد از انتشار آلبوم میخوای بدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
الی تو بگو این عکس بده برا کاور پارو ..
سمت چپ یه قایق ..
راستم یه پارو تو خشکی ..
وسطش اون مرده پارو به دست میذاری که مثلا داره به سمت درخت میره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بذار دیوس ریدی
(sm98)
بنازم به این اطلاع رسانی. خواننده باید برای طرفداراش احترام قائل باشه.
به شدت منتظر آلبوم هستم و این قطعا سومین آلبومی هست که به صورت قانونی میخرم. پیشنهاد من beeptunes.com.
(sm50)این موسیقی ما چه غلتی میکنه
ممر برای اینکه کدورتا از بین بره
بپر روش (sm59)
اینا که همیشه از همه دنیا 3-4 روز عقبن.(sm59)نقل قول:
(sm2)بیپ تونز یه چیزی زد این تی اسم اسکولیز کنه
البوم جدید محمد نبی
اینکه میگن بهرام رادان قلابی 6000 دخترو فریب داده اغفالم کرده ایا (sm2)
سلام علیکم ورحمت الله
اینایی که مجوز میدن هم خودشونو مسخره کردن هاااانقل قول:
اسم بابک صحرایی رو " ....... " گذاشتن (sm138)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذا چن رو دیگه بلوروی میاد !!!! (sm27)
يه مشت فيلم ِ تخميه مزخرف
كدوم ابلهي گفت گودزيلا قشنگه
ريدم توو اون سليقه ش
(sm3)
گودزیلا واقعا چرت بود
اون يكي قشنگتر بود
كه چند سال پيش اومده بود
Requiem for a Dream
اين فيلم آرونوفسكي كجا و نوح كجا (sm25)
موسيقي متنش بي نظيره (sm1)
اره دیگه اشعار هم توش باشه واسه هر آهنگ یه صفحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میذارم فول آرشیو کلی بازدید داره
(sm155)نقل قول:
یدانه شیرینی خواستم اونو ندادی به من (sm81) مثله خر کار میکشی ازم (sm81) من قلبم گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دیدنم که میای لباس گرم بپوش....
(sm134)نقل قول:
آقا آخرین خبر از آلبوم چیه ؟؟؟؟
(sm172)
(sm168)
(sm100)
(sm2)من این فیلمو همیشه اینطوری معنی میکنم بگا رفتن یک رویانقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm59)
چه سخته لحظه هات کشنده ی خماری....(sm50)
(sm2)اشترم همش تو ایندکسه