(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اشکالی نداره امین به جای تو از دیدگاه تو استراحت میکنه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اشکالی نداره امین به جای تو از دیدگاه تو استراحت میکنه (sm120)
چه شود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایش بیامرزاد (sm172) روحش در آرامش (sm10)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف ميكنه (sm59)ميبينم من شبا چقدر خسته هستم بيهوش ميشما (sm2)
تو چی میدونی از اونی که قصه اش حرف مردم شد (sm50)
نقل قول:
فدات عزيزم خدا پدر و مادرت رو سلامت نگه داره(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)
(sm74) خدا پدر تورو هم بیامرزه متاسف شدم (sm25)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگی داشت با مضمون اینکه میام سر عقدت رگمُ میزنم؟ اون اولا که تازه موبایل گرفته بودم چقدر اونُ گوش میکردم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم نوید جاننقل قول:
خدا تمام عزیزاتو برات نگه داره (sm127)
بعد از 30 40 تا کار بد که منم خیلیاشو نشنیدم این کار نسبتا خوبی بود من که دوست داشتم (sm10)نقل قول:
اسمشم که گفتم دقت نکردی خارج از تصور (sm120)ببخش طول کشید تا اپلود شه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی می دونه این حسرتا چه کرده با روز و شبام (sm50)
میترسم بگم حالت بد بشه دیگه نبینی... البته اگرم نگم و ببینی باز ممکنِ حالت بد بشه (sm25)نقل قول:
نقل قول:
آخ آخ (sm50)(sm50)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
یادش بخیر این آلبوم شادمهر رو خیلی دوست داشتم ! سبب و تقدیر عالی بودن (sm50)
اون موقع اینترنت نداشتم توی شبکه های ماهواره ای کلیپ هاشو میدیدم (sm120)
حالا نوید راحت شدی من پست عاشقانه ندم(sm1)
همین الان یهویی احساس خستگی مفرطی بهم دست داد (sm120)نقل قول:
(sm50)
تو بی این که بخوای دنیای من بودی
داره با گریه قسمت میشه تنهایی
چی میشد چند روزی جای من بودی ؟؟
تو که تنهام گذاشتی تازه فهمیدم
ته این قصه تاریک روشن نیست...
(sm50)
صن مفهوم "غیر خانوادگی" اینه که مادر و دختر خونه نبینن اونوقت شما میبینید میگید به درد آقای پدر نمیخوره؟ (sm2)نقل قول:
اون واسه اینه که با ناهار دوغ نمینوشی که ظهر یه چرت بزنی (sm2)نقل قول:
متشکرم... خدا سایه شما رو بالای سر بچه هاتون نگه داره (sm127)(sm19)نقل قول:
نوید حال از شر من خلاص شدی خوشحال هستی؟(sm81)
شما بگید من شعر های عاشقونمون را واسه کی بگم؟(sm50)
متشکرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50) کاش اپلود نمیکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت داغ (sm46)
یکی از بهترین البوم های شادممهر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستشُ بگم؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام باهاش دست بده که دیگه نره به مینا دست بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده رفیق (sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
نوید راستشُ بگو؟(sm135)
خب ببین گل پسر مسابقه نیستش که هرکی پست بیشتری ارسال کنه بهش بگن هوراااا... تو پست ارسال میکنی که ما بخونیم... وقتی میبینی ما علاوه بر اینکه نمیخونیم از این حجم ارسال پست شما به ستوه اومدیم و صفحه لود میشه میبینیم یه سری نوشته ـس که علاقه ای به خوندنش نداریم و با یه بد و بیراه به جونت میزنیم صفحه بعدی چه کاریِ؟ (sm25) ببخشید که اینهمه رک گفتم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشمنت... خیلی میخوامت (sm46)نقل قول:
راستش اینکه بله راحت شدم، نه تنها من 2 3تا کاربر دیگه هم ناراحت بودن و نمیگفتن (sm25)نقل قول:
واااااای اخبار دیدم سایپا رسما عذرخواهی کرد پلیس از کاهش 15%ـی شماره گذاری خودروی صفر خبر داد لـــــــــــــــــذت بردم (sm120)
نشسته ام به انزوا
به رنگ و بوی بی پناهی ...
بیا که همهمه ام نمیرسم به صدا ...
خب الان که بن نیستی... توضیح بده... از خودت دفاع کن تا از اتهامی که بهت وارد شده تبرئه بشی (sm10)نقل قول:
توضیحاتتم همینجا بگو...
همچنان محمد معتمدی ... (sm181)
مگر در این شب دیر انتظار عاشق کش
به وعده های وصال تو زنده دارندم (sm181)