(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حالی داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونطور که میشد حدس زد ملودی های خودش یعنی نقطه ضعف(sm127) و تصویر(sm127) یه سر و گردن از بقیه بالاتره... اعتراف هم دوس داشتم(sm127)
این ارش مهرابی کیه که همه شعرا ازشه؟
قبلا هم با کسی کار کرده
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لعنت دست جمعی نثار گلیم باف کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]جا داره تشکر کنم از همه همکاران هنرمندم که در آلبوم آخرم بسیار زحمت کشیدن و در عین حرفه ای بودن با عشق کار کردن و کلی خاطره خوب همراه شد با دلتنگی امروز!
تشکر میکنم از امیر فرشباف عزیزم که باز هم مثل قبل در تمام مراحل از نقطه آغاز تا پایان حضور داشت و باعث و بانی این آلبوم بود.از آرش مهرابی عزیزم برای ترانه های ساده و در عین حال عمیقش که هربار تازگی داره،از وحید پویان عزیزم برای ملودی های گیرا و نوازندگیهای دلنشینش،از میلاد هاشمی عزیزم و سعید زمانی عزیزم برای تنظیمهای هنرمندانشون که با وسواس بسیار زیاد و صبوری تا آخرین لحظه برای بهتر شدن زحمت کشیدن،از بهداد کاموری عزیزم که برای انجام شدن این پروژه بسیار تلاش کرد و تشکر میکنم از گروه سینارت،محمد زیگورات و الکس فرا بابت ویدئوهای زیباشون و همه کسانی که به نوعی در این آلبوم زحمت کشیدن و همراه ما بودن.
شخص خاصی نیست ... باند گلیم بافه پس باید همه ی شعرارو بگه ....تجربه کن هم این گفته ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گوش کردم آلبومو هنوز زوده قضاوت ولی به شخصه آهنگسازی خودس تو آهنگهای نقطه ضعف و تصویر یه سر و گردن بالاتره بدون هیچ تعصبی اینو می گم خیلی این آدم موزیسین و آهنگساز و تنظیم کننده خوش سلیقه ایه حیف که کار بیشتر ازش تو البوم نشنیدیم از لحاظ آهنگسازی و مخصصا تنظیم(sm74)(sm74) به امید روزی که بیشتر آهنگسازی هارو خودش انجام بده و تنظیم کنه بازم عرض میکنم بدون تعصب گفتم(sm127)
وقتی تو اخرین پستش دوباره دیدم نوشته اخرین البوم کلا بهم ریختم هیچ لذتی از البوم نمیتونم ببرم (sm81)
کل شعرای البوم در مقابل شعر تقدیر هیچه بخدا .... شادمهر تجدید نظر کن جان عمت ...
گلیم باف لعنت الله علیه(sm120)(sm47)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدمان های قبل از تو سو تفاهم بود (sm120)
یکی لینک دانلود البوم به من بده سایت برای من باز نمیشه
در حال حاضر 210 کاربر در حال مشاهده این موضوع است.(sm77)
ترانه مهم نیست... چیزی که توی کارای شادمهر همیشه حرف اول رو میزنه ملودی و تنظیمای خودشه. وگرنه ترانه ی داغون زیاد داشته. گرچه ترانه های مهرابی بدم نیست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اینه خودش بسازه و تنظیم کنه.
فرشباف خدا لعنتت کنه ک باعث و بانی البوم بودی ... لعنت به همتون
کاور های البوم
کد:http://s9.picofile.com/file/8319931592/TASVIR_Cover.jpg
کد:http://s8.picofile.com/file/8319931726/Tasvir_Team.jpg
کد:http://s9.picofile.com/file/8319931884/Manager_Team.jpg
ملودی صفره صفر ! انگار داره انشا میخونه (sm25)
من که زدم تو فاز قمیشی
بسکه زد تو ذوقم البوم
بهت قول میدم...........(sm127)
همین دیگه فک میکنیم اهنگ قوی میتونه ضعف ترانه رو پوشش بده ولی نه . حتی اگه شادمهر بسازه ...بنظرم ترانه خوب نصف کاره یه اهنگه ... متاسفانه تو این البوم چیزی سر جاش نیست ... فقط خواسته یه چیزی بخونه و از سرش وا کنه ... شادمهر دوتا البوم با یه شاعر !!!!! اینجور ادمی نبود .... نذاشتن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال اونی که میشناختمت ازت میگردم (sm74)(sm74)
این البوم تصمیم خودش شادمهر بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها نقدی که به این البوم وارده اینکه شادمهر تو اخرین البومش برامون ویولون نزد (sm50)خیلی ضد حال بود
تصمیمش اشتباه بود ! نه تنها قوی تر از تجربه کن نبود بلکه چند پله سقوط کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط سرنوشت 😍😍 عالی بود
خب شادمهر اصلا دنبال ترکوندن نبود تو این دو تا البوم اخرینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منصف باشید چرا که تعصب انسان را کور میکند (sm120)
(sm172) ویولون لعنتی ویولووون
درست وقتی عوامل تهیه البوم رو دیدم فهمیدم همون اتفاق البوم قبلی تکرار میشه الانم که گوش دادم البوم رو خلافش ثابت بشد البوم یه دست شعرا چس ناله های عشق های امروزی اهنگ و ملودی صفر کل سلکتم از البوم فقط یک ترک اونم تصویر نمی فهمم چه چیزی باعث شد شادمهر و اجبار کنه تو دو تا البوم با یه اکیپ ثابت کار کنه ؟پول؟شهرت؟چی اخه
ولی بهتون قول میدم این البوم میترکونه از فردا تا خود ۱۳ فروردین همه جا خواهید شنید.
راستی هی نزد ها !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد تیزر انتخاب افتادم ک با ویلون توی دستش راه می رفت و صدای ساز روی ویدیو بود ...چ دورانی بود
به ترکوندن اونجوری باشه ماکان بند و بهنام بانی و حامد همایون هم ترکوندن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویولن توی اعترافه... معلومه خوب گوش نمیدین(sm59)
اون البوم عالی بود دو تا ترک طرفدار و انتخاب به کل دو تا البوم اخر میارزید
شادمهر بالاخره خودشو از دست اینا خلاص کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) این اون ویولون جنس شادمهر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویلون یه چیزی مثل تیزر البوم طرفدار