(sm98)از های وب بعیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تست سر خط گرفتی؟
اوضاع سر خط بهتر نیس؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)از های وب بعیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تست سر خط گرفتی؟
اوضاع سر خط بهتر نیس؟
من خودم پارسال با یه کابل خوب 10 متری snr رو از 6 رسوندم به 13
کابل رشته ای خیلی مزخرفه کابل باید میله ای باشه و قوی تا هیچ افتی نداشته باشه ...
(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)
سلام بابک جان چطوری مهربون؟ (sm127)
داداش هنوز دارم میجنگم رو اون پروژه (sm50)
خونمون اپارتمانى هست و16 واحدى رفتم سرخط ديدم کلى سيم هست که نامشخصه ترسيدم برگشتم، (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک جان با زندگی که گفتم زده رو ریتم تلنبه دیشب 3 - 0 بردمش (sm50)
چرا بابک چرا خوب نیستی مشکلی پیش اومده؟(sm81)
بابک جان پیش داوری یا قضاوت نمیکنم فقط احساس میکنم یه جای کار درست رو غلتک نیست که بابکی هم همیشه به همه روحیه میداد نوع متن فرستادنش آدم را شاد میکرد انقدر پی ام نگران کننده بده (sm127)(sm10)
همیشه میلنگه یه جای زندگیم
الهی من بمیرم ، برای زندگیم ... (sm50)
ما نقد عافیت به می ناب داده ایم
خار و خس وجود به سیلاب داده ایم
آن شعله ایم کز نفس گرم سینه سوز
گرمی به آفتاب جهانتاب داده ایم
در جستجوی اهل دلی عمر ما گذشت
جان در هوای گوهر نایاب داده ایم
کامی نبرده ایم از آن سیمتن رهی
از دور بوسه بر رخ مهتاب داده ایم ... (sm50)
تو این گرما سگو با نانچیکو بزنی بیرونه نمیره چه برسه به آدم من موندم این پیرزن های محل ما جنسشون از چیه میشنن کنفرانس هم میزارن تو این گرما(sm100)
سلامتی همه بامعرفتا (sm111)
فردا معلوم میشه باید برم سربازی یا میتونم ادامه تحصیل بدم.
امید به خدا که نری سربازی (sm19)
الهی من بمیرم ،
برای زندگیم ... (sm50)
(sm50)
22 روز دیگه (sm50)
واقعاً حیف . . . حیف . . . حیف . . . از صدایِ علی رضا افتخاری . . . (sm50)
آلبومِ رازِ گل از علی رضا افتخاری عالی یِ . . . (sm50)
(sm81) من که دارم میرم خدمت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا معلوم میشه !؟ (sm29)
خدمت ما به خاطره ها پیوست نیروی دریایی ارتش (sm50)
آموزشی کجا بودی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چند روز خوب شد مشروب نخوردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ب گمونم ى سال وقت دارى که مشمول بشه ،بشدت با اجبارى مخالفم و اعصاب و روان ادم بهم مى ريزه اما هرچه زودتر برو که کلکش کنده شده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کى مى رى!؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نادر گلچين رو درياب، خيلى نازنينه، ندارى چيزى از ايشان!؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه. سنواتم تموم شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول دی ماهنقل قول:
منم دى رفتم، اگه مى تونى تعجيل بنداز زودتر برونقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm74)
نقل قول:
خیر . (sm74)
پادگان منظریه نزدیک قم الان فکر کنم مربوط به پایگاه انرژی هسته ای هستش.نقل قول:
اون موقع منظریه نمیگفتن بهش میگفت پایگاه علی ابن ابی طالب (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خسته نباشی
فایل های پی اس دی که از دیسک ها داری کیفیتشون در چه حدی هستش؟
سلام. سلامت باشین داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فایل ها رو با نرم افزار Insofta Cover Commander میسازم که نیاز اولیه اش داشتن کاورهای البوم هاست. چون من تقریباً 95 درصد کاورهای آلبوم هام رو دارم دیگه خیلی راحت میتونم اونا رو با نرم افزار بسازم.
سعی کن با فایل های پی اس دی با فتوشاپ کار کنی که گرافیکی جذاب تر و کیفیتی بالاتر داشته باشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط thereisnolimit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین نرم افزار هم با کیفیت بالا میده ولی خب واسه اینکه حجمش زیاد نشه من با رزولوشن 500x637 خروجی میگیرم. خوبی این نرم افزار اینه که در هر جهتی که بخوای میتونی فایل رو بگیری. چندین نوع قالب داره. و خیلی امکانات دیگه. و اینکه خب سرعتی تر هم هستش. من همین نرم افزار به خیلی از دلایل به فتوشاپ ترجیح میدم. حالا خودتون اگه قسمت بشه نرم افزار رو زیارت کنید متوجه میشید چه فضیلت هایی داره.نقل قول:
(sm98)
(sm100)
آلبومِ "تنها تو میمانی" رو باهاش زندگی کردم و میکنم... (sm50)نقل قول:
(sm122)