(sm2)من چند بار رفتم اونجا پشت شهرداری هم میگننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)من چند بار رفتم اونجا پشت شهرداری هم میگننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمام خمینی
چیه تو هم چورن میزدینقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm39)
هنوزم قیدیمیا اونجا منو میشناسن (sm120) اسم من حرمت داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) چورن چیه مردکنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی دی می دی آلبوم پالبوم شو مو خلاصه همه چی بود یادش بخیر
اتفاقا اسی تکثیر خیلی بهت میاد (sm2)حالا میگی آلبوم از روی سیدی اصلیش کپی میکردی ؟ یا مثلا ام پی تری منظورته ؟نقل قول:
چون ام پی تری 128 میرفتم بیرون برام رایت میکردن ولی صوتی نه .. اصن صوتی چیزی نداشتن ..
(sm81)
اون زمان ینی قبل اینکه سی دی بیاد ما تو دبیرستان کاست میزدیم دادچز (sm120) بعدشم که سی دی اومد همه چی بود در هم کیفیتم که مهم نبود مثه الان همه دنبال فلک ملک و 320 میگردن (sm120) شو هم که ترکی مرکی ایرانی خلاصه همه چی dat بود میزدیم تکثیر برای افراد فامیل و دوستان و آشنایان و همچنین سراسر منطقه (sm2)نقل قول:
پر کن قدح باده که معلومم نیست
این دم که فروبرم برآرم یا نه ... (sm50)