چه شعری گفته رستاک بیشرف
تو خواب دیدی من خیانت کردم اما من توی بیداری غم چشماتو دیدم (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه شعری گفته رستاک بیشرف
تو خواب دیدی من خیانت کردم اما من توی بیداری غم چشماتو دیدم (sm25)
دوتا گاو کشتن یه هفته همش گوشت قرمز منم نون و ماست میخوردم درک نمیکنن دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رستاک (sm50)
شاد نیستیم اما تو روز شادی تمام سعیمون رو میکنیم لذت ببریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم تیکه بنداز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا عروسی رفتی شمال ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش محسن دو تا ترانه تو آلبوم بعدی از رستاک بگیره (sm25)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد خدا رحم کرد کار کسی به بیمارستان نکشید (sm2)نقل قول:
وقتی تو به گذشتمم بی اعتمادی بگو چطور آیندمو با تو ببینم
تایید (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]