چ خبر بود؟ چیزی دستتو گرف؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چ خبر بود؟ چیزی دستتو گرف؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها فهمیدم (sm2) گفتم شاید توی تکثیرات از سیدی صوتی هم کپی میکردی (sm2)الان دیگه نت اومده کسی نمیاد بزنه تکثیر کنه مگه اینکه مثلا فیلم و بازی بفروشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم رسیور استرانگ گرفتم اونجا اصلی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بی می ناب زیستن نتوانم
بی باده کشیده بار تن نتوانم ... (sm50)
میدان امام خمینی بیشتر مثلا ضبط ماشین .. چیزای الکتریکی .. و ماهواره و سیم و اینا میفروشن .
اون موقع مثلاً میگفتن شادمهر خیالی نیست اومده میرفتیم میگرفتیم حالیمون نبود 128 چیه و این چیزا میزدیم یهو زنگ شروع میشد احسان کجایی دمت گرم بزن واسه من ، منم که دل رحم و مهلبون میزدم برا رفیقا و آشناها (sm120)نقل قول:
روزگاری بود نت کجا بود با همین سی دی حال میکردیم
ولی لامصب تا اونجایی که من یادم میاد متروی خمینی از همه جا شلوغ تر بود خیلی شلوغه
مــــن بنده ی آن دمم که ساقی گویــــد
یک جام دیگر بگیر و من نتوانــــم ... (sm1)
خونه شما سمت کجاست دقیقا ؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیــــام اگر ز باده مستی خوش بــــاش
با لاله رخی اگر نشستی خوش بــــاش ... (sm1)