(sm2)هادی از منم نقل بگیر وگرنه رسوات میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)هادی از منم نقل بگیر وگرنه رسوات میکنم
کلتکس خیلی قدیمی هستش سال 1370 اون موقع من ده دوازده سالم بودم یادم میاد نوار ویدیویی میداد بیرون VHS بود فکر کنم خیلی قدیمی بود قبل از دهه ی 60 هم کارشو استارت زده کلتکس.
ساسان تو مگه چند سالته؟(sm77)
ولی باز خوب بودا اون موقع مثلا یه میلیون داشتی میرفتی 100 تا میگرفتی .. (sm50)
(sm2)خب تو که نیامدی تو بحث ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوسترهای قدیمی مجله ها خارجی یادش بخیر دیگه نیست همه را کمیته منحدم کرده اگه باشه هم دسته قدیمی و اهل دل ها هستش.
اره خب ..مثلا 120-130 تومن پول سی دی و کتاب شهیار دادم سال 89 که اخرشم ب دستم نرسید..زیاد بود برام اما خب کار می کردم اون موقع جبران می شم..کلا همه لذت سی دی و ارشیو داشتن ی بار روانی نسبتا زیادی رو ازم کم می کنه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو پرشین کت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)گربه معمولی دارم باونقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان پیش بخاری خوابیده من دارم یخ میزنم
راستی عکس آواتارت کیه که گذاشتی ؟ (sm42)نقل قول:
26 سالمه اما می گم از بچگی دنبال نوار و سی دی و...بودم باور کن از شکمم می زدم خرج نمی کردم می رفتم کاستو سی دی می خریدم شاید 10سالم بود!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]