(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا؟؟ تو حافظیه؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته عامه پسندترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرور ریده مث اینکه(sm2)
(sm120)نقل قول:
یکی از عاشقان جان بر کفش زده بالاخره هاردمو ریکاوری کردم لایکش کرد برا منم اومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خواب دیدی من خیانت کردم اما
من توی بیداری غم چشماتو دیدم
می بینم اینجوری داری از دست می ری
می دونم اینجوری تو رو از دست می دم
وقتی تو به گذشته م ام بی اعتمادی
بگو چطور آیندمو با تو ببینم
زخمی تر اونی که میگی خوب می شم
عاشق تر از اونم که اشکاتو ببینم
دنیا داره پیش چشـ(م)ت خراب می شه
با بودنم آرامشت خراب می شه
من جای هر دومون تو گریه غرق می شم
گریه نکن آرایشت خراب می شه ...