(sm2)(sm90) (sm151)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm90) (sm151)
در حد خودش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اهنگو گوش کنی بیشتر متوجه میشی و برنامه هم راهنماییت میکنه تا بفهمی درسته یا غلط
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این اصل تر وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دامت اکلین رو من خیلی دوسش دارم (sm127)
این wave امیره[/QUOTE]
(sm128) منم خیلی دوسش دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستام چند تا از سی دی هاشو داشت، گفتم کیفیت اصل میخوام، اینارو داد.
پس دمش گرم.
دستت درد نکنه حسین (sm127)
علی معمولا خط سبز میرسه یه 15Hz
و بقیش تا سقف رنگ بنفش هستش
حالا اصله حسین؟نقل قول:
(sm25)
با این کیفیت ادم از موسیقی خیلی لذت میبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارش درسته البوم کیفیتش خوبه
ب
اینجوری نمیشه تاپیک جدا بزنید(sm178)
100 درصد بالا اشتباه تایپی شده بود اصلاح کردم (sm132)نقل قول: