سریال خوبیه ولی همه گیر نیست منو که نگرفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سریال خوبیه ولی همه گیر نیست منو که نگرفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سوپرنچرال رو تا فصل 9 دیدم.. دیگه رفت رو اعصابم.. مگه میشه سریال اینقدر شخمی باشه که 1 فصلش حالتو بهم بزنه و ی فصلش فوق العاده باشه.. اون فصل در جهنمو میخواستم باز کنن استثنایی بود.. ولی فصل تخمی هم زیاد داشت... اینام دیگه میمردن و زنده میشدن رفت رو اعصابم اواخر فصل 9 رو زدم پاک کردم بقیشو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه اوزارک باو چیزی تو مایه های بریکینگ بده... پولشویی و کارتل خیلی عالیه ببین حتماً (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد مشکل بعدیش اینه هر فصل 23.4 قسمت.. تموم نمیشه.. 30 ساله داره میده(sm2)
آیم این لاو ویت دین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دین عالیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خعلیم عالیه (sm2)نقل قول:
يه سايت لينچر تورنت معرفي ميكنيد رايگان باشه و بشه لينك رو ريموت كرد(sm10)
فقط برگر خوردنش و آسام کردنش (sm2)نقل قول:
من مطمئنم تو برا نوه هات داری تعریف میکنی این سریال سوپرنچرال که امشب قراره فصل 45ش پخش بشه رو من از اولش پیگیر بودم(sm2)نقل قول: