باز میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باز میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو که تو هم روز ها را بهر مردن میشماری(sm50)
جنگل آسفالت فلکش گیر نمیاد ؟ (sm172) کیفیت نداره چه 320 چه آیتونز (sm3)از 128 تبدیل کردن عقب مونده ها [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Child.44.2015.Bluray.720p بد نبود(sm50)
صابر سیدی بی بی نداره وگرنه پارسال میذاشت امیر
تو دهنتون فقط خیلی پایینه کیفیت (sm1)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز خوب میاد
که ما همو نکشیم، به هم نگاه بد نکنیم
با هم دوست باشیم و دست بندازیم رو شونه های هم
آها، مثل بچگیا تو دبستان
هیچ کدوممونم نیستیم بیکار، در حال ساخت و ساز ایران
واسه اینکه خسته نشی اینبار، من خشت میزارم، تو سیمان
بعـد این همه بارون خون، بالاخـره پیـداش میشه رنـگـیـن کـمـون
دیگه از سنگ ابر نمیشه آسمون، به سرخی لاله نمیشه آب جوب
موذن اذان بگو، خدا بزرگه بلا به دور، مامـان امشب واسمون دعا بخون
تا جایی که یادمه این خاک همیشه ندا میداد، یه روز خوب میاد
که هرج و مرج نیست و تو شلوغیا به جا فحش به هم شیرینی میدیم و زولبیا بامیه
همه شنگولیم و همه چی عالیه، فقط جای رفیقامون که نیستن خالیه
خون میمونه تو رگ و آشنا نمیشه به آسمون و آسفالت
دیگه فواره نمیکنه، لخته نمیشه، هیچ مادری سر خاک بچه نمیره
خونه پناهگاه نیست و بیرون جنگ، وای از تو مثل بم ویرونم
یا اصلا مثل هیروشیما بعد بمب، نمیدونم، دارم آتیش میگیرم و اینو میخونم
پیش خودت شاید فکر کنی دیوونم، ولی یه روز خوب میاد، اینو میدونم
راستی، وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبی ها
ناامن و خراب نیست، همه چی امن و امان، کرما هم قلقلکمون میدن و میشیم شادروان - هه
آسمـــون بــه چه قشنـگـه، کنار قــبر سبـزه، چمـنه
هیچ مغزی نمیخواد در ره، فقط اگه صبر داشته باشی حله
دست اجنبی کوتاست از خاک، نگو اووه کو تا فردا
اگه نبودم میخوام یه قول بدی بهم، که هر سربازی دیدی، گل بدی بهش
دیگه هیچ مرغی پشت میله نیست، هیچ زن آزاده ای بیوه نیست
دخترم بابات داره میاد خونه، آره برو واسه شام میز بچین
(sm50)
یکی از بهترین آهنگای هیچکس (sm88)
باشه مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدیث جان کنکور دادی اون تاپیکت رو بیار بالا (sm10)
ترانه گرافی؟ باشه (sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم کاور جدید ریلیز نکردی
(sm120)خب بریم یه سیستم ارزان قیمت برای یکی از اقوام اسمبل کنیم بفرستیم
هی وای من(sm81)
چی شده سی دی گیر کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون چه بدبختیه که تو میخوای براش جمع کنی ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زخم رویِ صورت جغرافیامی(sm50)
شوخی مکنم (sm2) تجربه ت در سیستم پایین بالاست خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشغول تماشای ویرون شدن من شو(sm74)
(sm120)باشین میبندم نظر بدین گفتم بش رایگان بسته بندی شده میفرستم دم خونت باورش نشدنقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ایپد خریدم واسه کسی 980 تومن دیجی زده 919 نمیفهمه به خاظر رنگش گرونتره احمق مخمو خورده(sm3)نقل قول:
بعضی از قطعات مثلا یه مدل بالاتر زیاد اختلاف قیمت نداره به خاطر 30 تومن نری مدل پایین ترشو انتخاب کنی (sm120)نقل قول:
نه حواسم هسنقل قول:
خوبی گلم؟(sm19)درسا خوبه چیزی نمونده چند وقت دیگه راحت میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خیلی خوب شد گفت زیر یه تومن بشه ولی هر چی ارزونتر بهتر بنده خدا کارمنده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)+ 15 تومن نصب وین 758 تومن
فدات ممنون(sm127) (sm176) آره خلاص میشم (sm79)(sm59)نقل قول:
لبخند میزد به آفت(sm169)
خواستم الان بگم خوبه 15 تومنم به نفعش کار کردی .... (sm2) نگیر ازش دست تنگه خو ...نقل قول:
خانوم دکتر اینده(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین اتوبوس تو کنسرت(sm54)
من چیکاره بیدم شرکته نصب میکنه (sm120)اسمبل و پست رایگاننقل قول:
لپ تاپم خیلی خوبه(sm118)فقط وقتی تو شارژ نیست نورش کم و زیاد میشه رفتم درستش کردم فایده نداشت(sm98)
(sm98)نقل قول:
گفتم که شنیدم صفه اینا موشکل دارهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بیگزندی تو(sm10)
دو تا چشمام دو تا سرباز مغرورن(sm50)
تو گفتی مشکی میشه این فقظ نورشهنقل قول:
دیگه گفتم مشکل داره حالا اونیکه من دیده بودم اونجور بودنقل قول: