البوم خوب از نوع زندگی میاد. شادمهر عوض شده . تلاشیه که رو اون البوم گذاشته میشه و گروه حرفه ای. شعرو ملودی مسلما معلوم بود از یه سطحی بالاتر نمیره و بعضا ضعیف تر از قبل. وقتی خودت از مخاطب حرفه ای عقب بیفتی نمیتونی کار ماندگار تولید کنی.
نمایش نسخه قابل چاپ
البوم خوب از نوع زندگی میاد. شادمهر عوض شده . تلاشیه که رو اون البوم گذاشته میشه و گروه حرفه ای. شعرو ملودی مسلما معلوم بود از یه سطحی بالاتر نمیره و بعضا ضعیف تر از قبل. وقتی خودت از مخاطب حرفه ای عقب بیفتی نمیتونی کار ماندگار تولید کنی.
اون یه ذره اخه !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این واسه کدومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178) ملودی یونانی کاور میکردی از اینا ملودی نمیگرفتی
قشنگ از نظرات بعضیا معلومه آلبوم جدید سوزونده یجاهاییشون رو... آب رو بریزید اونجا ک سوخته...
از آرش مهرابی عزیزم برای ترانه های ساده و در عین حال عمیقش(sm2)(sm2)(sm2)
عمیق(sm2)(sm2)
کلا آلبوم دادن اشتباهه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید همون تک آهنگ رو پیش بره اونم فقط خود خودش(sm127)
سالی یکی دوتا آهنگ توپ بسه
تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یک دور گوش کردن فقط از تصویر خوشم اومد
بقیه رو ول کردم فقط تصویر رو زدم رو ریپلی (sm50)
تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومه قرنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط سعید شادمهری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه الان راضی ای؟؟(sm2)
خداییش انصاف داشته باشید....آلبوم آلبوم خوبی بود..درسته در سطح شادمهر نبود ولی کلا خوب بود... برید دوباره آلبوم را گوش کنید بعد بیاید نقد کنید
من که جدا از همه چی چسبیدم ب صداش فقط ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین راضیم میکنه در حال حاضر ... همینم از شادمهر غنیمته ...
مسعود از همون اساتید که گفتی دارن کم کم میان بالا از زیر آبی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش خوب بود مرد مومن ؟ الکی خودتو گول میزنی ! برو آهنگ های این جوجه خواننده هارو گوش کن همه ملودی و تنظیم ها در همین سطحه ! شادمهر باید اینارو بخونه؟ تو یعنی واقعا قانع شدی با این آلبوم؟نقل قول:
رو به روی من یه تصویر هزار تیکه شدس (sm50) (sm81)
سال 2002 خود شادمهر چه تنظیمای الکترونیکی زده برا ژینا و خیالی نیست
بعدِ 15،16 سال جناب میلاد هاشمی چه تنظیمای الکترونیکی زده
آدم حیرت زده میشه از صداسازی های ایشون (sm25)
اعتراف، یه قفس، سرنوشت خوبن/ نقطه ضعف و تصویر هم که دیگه مشخصه، امضای شادمهر داره(sm127)
ولی من بازم باید آلبوم رو توی ماشین گوش کنم اونجوری حالش بیشتره(sm128)
بابا مفتی داده شاکیم هستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای شادمهر تو صدام بزن عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا بحث پولش نیست ! حالا فرض کن غیر مفتی میداد کسی مگه میخره تو این دوره آلبوم اورجینال ؟ داخلی هارو نمیخرن که تو دسترس شونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر فرصت خیلی قشنگه
یک کار مینیمال قشنگ
فعلا بااین دارم حال می کنم قبل از ریلیز داشتم دمو رو با تکرار گوش می دادم
دوستان لطفا افاضات نفرمایند فقط در حال حاضر باید گوش کرد
بحث خریدن نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته پتانسیل شادمهر خیلی بالاتره ولی به هر حال باید به تصمیمش احترام گذاشت
(sm2) برخلاف دوستان من با قلب من خیلی حال میکنم
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا تو مایه های عقل و عشق دوست داری شاهکار جان
(sm2)نقل قول:
ما هم احترام میزاریم طلبکار که نیستیم خدایی نکرده ! ولی در حد شادمهر اصلا اصلا نبود !نقل قول:
(sm2)موافقم در حد حالم عوض میشه نبود
واسه تو ماشینی خوبه(sm59)(sm2)نقل قول:
خب نبود گوش نده..برو همون چاووشی گوش بدع کسی مجبورت نکرده داداشنقل قول:
به تشکر ویژه از اقا امیر گل بابت اپلود با کیفیت البوم های ایرانی که تو تاپیک قرار دادین من کل ارشیو رو اپدیت کردم یه دنیا سپاس (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
خیلی خوبی مسعود ! دمت گرم (sm2)نقل قول:
مسعود جان لطفا با حفظ احترام نظر بده رسول جان چیز بدی نگفت واقعیت رو داره میگه (sm25)نقل قول:
کیفیت آیتونز موجود نشده؟
بستگی داره چه جوری گوشش بدینقل قول:
توی عقل و عشق من از اجی مجی (امضا)ی شادمهر خوشم اومد اونم یه تیکه است وگر نه هیچی نداشت
چرا کار گوم گومی نداره یا بوم بومی
غیر ۲تا بقیش جالب نبود
یه پست انتقدی زیر پست اینستاش گذاشتم پاک کرد خیلی جالبه
مسعود هرکس میتونه نظرشو بگه داداشنقل قول:
نظر رسول هم محترمه منم تا حدی باهاش موافقم
(sm127)(sm10)نقل قول:
(sm127)(sm10)نقل قول:
الانی که ما داریم بد میگیم از البوم
اساتید موسیقی دارن کف و خون قاطی می کنن (sm2)
یه زمانی قرار بود شادمهر با tiesto همکاری کنه
الان tiesto باید بیاد ببینه شادمهر تنظیم کارای الکترونیکشُ داده به یه شاخی به اسم میلاد هاشمی (sm59)