یادت باشه عربی بنویسی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یادت باشه عربی بنویسی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هپروته؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خدایی باشه کاملا برعکسه اونیه که تعریف شده...پس بهتره تصور کنی نیس...انتخاب بین بد و بدتر(sm50)
True Story ولی دیگه خیلی قفل کردی روش برو ترک بعدی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه پس ولش کن تعمیرات از یکی دوباره ساختن سخت ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون روزا که آلبومش اومد این شعرو مینوشتم دو سالی گذشته دیگه!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مَلی دعوا عجیب بود عجیب چون خانم طرف آشنا بود نزدمش وگرنه همونجا چالش میکردم ، البته قبل از اینکه من برسم داداشم دو تا مشت آبگوشتی مهمونش کرد(sm54) (sm120)، البته طرف روش زیاد بود قُد قُد میکرد و پشت خانمش قایم شد (sm120)
(sm54)ناموسی بود؟نقل قول:
من تعریف خودمو دارم ، با باقی تعاریف و داستان ها کاری ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک تیر انداز گذاشتن دم اون چاهی که مثلا عاقا میخواد ظهور کنه نیومده بزننش...ینی مغز گردو(sm2)
دخالت نمیکنم تو اعتقاد کسی...این یکی دو جمله که گفتم هم نادیده بگیر(sm50)نقل قول: