شماها که انقدر دلتون پره اگه جای من بودین تا حالا یا تیمارستان بودین یا قبرستون
نمایش نسخه قابل چاپ
شماها که انقدر دلتون پره اگه جای من بودین تا حالا یا تیمارستان بودین یا قبرستون
به GPU گوشی علاقه خاصی داری؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سردار مارا نجات بده سردار خاردار
دقیقاً مخواستم بگم همینو (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به قافیه از نوع ساختن عادت عحیبی دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قول بده هیچوقت نزاری والیوم جاتو بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) یوزرت قبلا چی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ اخ یادم انداختی چقدر یه زمان گوش میدادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا عجرت بده(sm30)نقل قول:
ایشالله اون دنیا با بیل گیتس محشور شی(sm70)
خیلی سخته خودتو جای یکی دیگه بذاری احتمالا دودی بشم (sm120)نقل قول: