احسان یعنی تو نمیدونی این ترانه هست یا نیست ؟ تو که الان ویدیو هم دیدی احتمالا خب سربسته یع چیزایی بگو بهمون😊😊😊😊😊😊😊😊
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان یعنی تو نمیدونی این ترانه هست یا نیست ؟ تو که الان ویدیو هم دیدی احتمالا خب سربسته یع چیزایی بگو بهمون😊😊😊😊😊😊😊😊
احسان هستی آیا؟
کارت دارم
اومدی یه ندا بده
اره ایراد از میکس و مسترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهرخ جان شما قبلا به وبلاگ های شادمهری سر میزدی؟؟؟
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توو سایتها و وبلاگهای زیادی بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر
دیگه پیر شدیم رفت
یه 2.5 سالی بود از همه جا کات بودم
چند روزی هست که اومدم
تو شادمهر دانلود هم بودی؟
آرهنقل قول:
ببین هر وبلاگی که فعالیت میکرد بودم
دقیقا اسماشون یادم نیست
نظر که میخواستم بدم معمولا اسمم این بودنقل قول:
شاهرخ شادمهری