صحبتم با اونایی که میگن همه آقایون مثل هم هستند؟!
نه واقعا یعنی برد پیت با عمو قناد فرقی نداره؟نه خدایی بگو
نمایش نسخه قابل چاپ
صحبتم با اونایی که میگن همه آقایون مثل هم هستند؟!
نه واقعا یعنی برد پیت با عمو قناد فرقی نداره؟نه خدایی بگو
ﺑـﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﻟﯿﻠـﺎ ﻓـﺮﻭﻫـﺮ ﻭ ﺷﻬـﺮﻩ ﻭ ﻋﻤـﻮﭘـﻮﺭﻧﮓ ﻭ
ﺍﻧـﺪﯼ ﺭﻭ ﺑﺠـﻮﺷـﻮﻧﻦ . ﻋﺼـﺎﺭﻩ ﺷـﻮﻧـﻮ ﺑﮕﯿـﺮﻥ ﺑـﻪ
ﻋﻨـﻮﺍﻥ ﻋﺼـﺎﺭﻩ ﯼ ﺟﻮﺍﻧـﯽ ﺑﻔـﺮﻭﺷﻦ :|
ﺷﻬﺮﺍﻡ ﺻﻮﻟﺘﯽ رو ﮐﻪ ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭﯼ ﺑﮕﯿﺮﯾﻦ ﺑﻤﺎﻟﯿﻦ ﺑﻪ
ﭘﻮﺳﺘﺘﻮﻥ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ ..
به دوست دخترم میگم: خرچنگ بال دار دیدی...؟
میگه: آره...!
میگم: پری آکواریومی چی دیدی...؟
میگه: آره...
ميگم: قناري كه انگليسي صحبت ميكنه ديدي...؟
ميگه: اونم ديدم...!
آقا من اینو چجوری بیارم خونه بـ ـــ ـــــ ـکنم...؟!
پنج ﻧﺼﯿﺤﺖ ﺑﺮﻭﺳﻠﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺧﺸﻢ:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1. 字楼室 任何关 国”无任 任何关
2. 建筑师事务 之音”及“美
3. 所和“美国”无任何关联 国 志愿 字楼室
4. 之音”及“美国 志愿者协中
5. 建筑师事务会 任何关联 会
خدابیامرز رو سومی بیشتر تاکید داشت ...!؟
رفتم باغ وحش. از مسئولش پرسیدم قفس خرسا کجاست؟
گفت بازدیدکننده هستید؟
گفتم نه از اقوامشون هستم داشتم رد میشدم گفتم یه سلامی عرض کنم...
دیشب داشتم از داداش کوچیکم درس علوم میپرسیدم:
یه پستاندار پرنده نام ببرید؟
.
.
.
.
.
.
.
میگه: مهماندار هواپیما!!!
شما بگید من به این عوضی چی بگم آخه!؟
دیشب ماشین دختره روشن نمیشد ماهم طی یک اقدام خدا پسندانه رفتیم هل دادیم
.
.
. ماشینو انداخت تو جوب
.
.
.
پیاده شوده داد میزنه تقصیر شما بود کج هل دادید
میفهمی کج هل دادیم!!!!
دﻭﺳﺘﻢ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘــــــﯽ ﺧﻮﺭﺩﻩ :|
.
.
.
.
.
.
ﺍﻭﻣﺪﻩ ﭘﯿﺸﻢ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ :
ﻋﺸﻖ ﻭ ﻋﺎﺷﻘﯽ ﻫﻤﺶ ﺩﺭﻭﻏﻪ ،
ﺩﯾﮕﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻣﺚ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ :|
ﻋﺎﺷﻖ ﻧﺸﻢ ،
ﭘﺴﺖ ﺑﺎﺷﻢ ،
ﺁﺷﻐﺎﻝ ﺑﺎﺷﻢ ،
ﻋﻮﺿﯽ ﺑﺎﺷﻢ ،
ﻣﺚ ﻻﺷﺨﻮﺭﺍ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﻢ ...
ﺍﺻﻦ ﺑﺸﻢ ﯾﮑﯽ ﻣﺚ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﻫﯿﭽﯽ
ﺣﺎﻟﯿﺶ ﻧﯿﺲ !! :|
.
ﻣﻮﻧﺪﻡ ﺩﻟﺪﺍﺭﯾﺶ ﺑﺪﻡ ﯾﺎ ﺑﺰﻧﻣﺶ ﺻﺪﺍ ﺳﮓ ﺑﺪﻩ ؟؟؟؟
زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
امتحان ریشه هاست ...
ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
زندگی چون پیچکی بی انتهاست ...
فروغ فرخزاد
ج-ق سوری چیست ؟
آخرین ج-ق سال را ج-ق سوری میگویند
من برم ج-ق سوری بزنم و بیام
هر که عمامه به سر داشت بگفتند علماست
هر که پشمینه به تن داشت بگفتند فضلاست
ک-ی-ر ما هر دو صفت را داراست به گمانم که حکیم الحکماست
اینجام واسه تو... اینجا بدون رفقام هیچ ارزشی نداره... انقدر بزن تو سر خودت تا جونت دراد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان با اجازه... (sm27)
سرباز کجا میخای بری(sm74)
عاقا پارسال که خواهرم حامله بود ، مادرم یه دو ماه و خورده ای رفت پیشش سقز ، بعد واسه من و پدر آذوقه نهادینه کرده بود ، یهویی دیدیم جیره من و پدر رو به اتمام هستش ، دیگه مجبور شدم دست به کار بشم یه روز صبح خونه موندم چند نوع غذا درست کردم ، البته تلفنی یکم ار مادر کمک گرفتما ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرزا قاسمی و فسنجون و قیمه درست کردم ، عاقا حالا سر ناهار پدر آمد میرزا رو براش کشیدم هر چی میگم چطوره گفت بی نمک هستش ، گفتم عیب نره نمک بزن چطوره؟ فقط میگفت بی نمک هستش (sm70)
تا ناهار تموم شد من ده بار دیگه هم پرسیدم فقط گفت نمکش کم بود (sm50)
عاقا ما میریم مخازه زنگ میزنه به خواهرم اینا میگه صابر عجب غذایی درست کرد خوشمزه بود (sm2)
انقدر از من تعریف کرد مادر که برگشت یکم از قیمه باقی مونده بود خوردش گفت عجب چیزی شده (sm70)
ولی پدر همچنان به من میگفت بی نمک بود (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن یادم نمیاد در مورد چی داشتیم صوبت میکردیم ، خلاصه همون که بهت گفتم (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمدم جانم به قربانت (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاوتم (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرو، تو هم مث من نمی تونی دووم بیاری، نرو! (sm19)نقل قول:
تو که میدونی من بی تو
تو بی من یعنی حسرت
نرو، نرو! (sm19)(sm111)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله هزاز ماشالله همه رفقا در کَدوبانوگری حرف ندارن.(sm120)
(sm19)
(sm50)فردا لعنتی تر از همه روزاست ساعتای منتهی به عید عذاب آورترین لحظه هاس / دوس ندارم لحظه های منتهی به عیدو
مرســــــــی... (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر منم همینطوریِ (sm2) کلا یه رفتار پایه ثابت پدرونه ـس شاید خودمونم که پدر شدیم همین کارُ کردیم (sm70)
می توو... (sm127)
(sm2)نقل قول:
ولی خداوکیلی دمش داغ (sm127) ایران تا همیشه بهش مدیونِ... خاطرات دادگاه ـشو بخون تا اینکه موفق شد حکم بگیره صنعت نفتُ ملی کنه
وقتی شماها باشید منم هستم (sm19)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام یاد بگیر خیلی خوبِ... هم از پس خودت برمیای هم اینکه دستپخت خودت خیلی بهت میچسبه... حتما امتحان کن (sm59)
ولی من سال تحویل نصف شبی رو دوست دارم... همه خوابن... در سکوت محض شروع بهارُ به خودت تبریک میگی... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینکه الان ملیهنقل قول:
(sm19)(sm111)نقل قول:
امتحان شده.(sm59)
یه عروسی دعوتیم ولی نمیرم... چه معنی میده آدم آخرین شب جومه سال بره عروسی؟ (sm50)
هفت سین امسال و کنار آینه چیدم
تا لحظه لحظه جای خالیتو ببینم
تقویم امسالم تموم شد بسه برگرد
تنها محاله پای این سفره بشینم
ـــــــــــــــــــــ
هــی خدا
تنها زمان سال که هم خوبه حالت
هم با خودت درگیر حس دردی عیده
..................
(sm77)
عععع بیلیتو درست کردی مگه؟نقل قول:
تا چن روز قبل که پدر نمیشدی (sm2)
نقل قول:
هر سال سعی میکنم با نگرشی جدید و پر از امید بیام جلو و سالو تا تهش خوب پیش ببرم اما طولی نمیکشه که ناراحتیها ازر نو میفرمایند ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط نمکش کمه (sm70)
نقل قول:
عروسی داییت نباشه صلوات
نقل قول:
(sm127)
فقط بپا کم نمک نباشه (sm70)
نقل قول:
کم نمک که نبوده؟(sm2)
Interstellar (2014)
(sm54)(sm81)
شاید رو واسه پدر شدن گفتم وگرنه که اگه شدیم حتما همچین رفتاری از خودمون نشون خواهیم داد (sm2)نقل قول:
نه عروسیِ یه دوست خانودگی قدیمی بود... نرفتم (sm50)نقل قول:
عروسی داییت نباشه صلوات
امشب برا سومین بار می خوام ببینمنقل قول:
باشد که سردر بیارم(sm1)
در ایـن حـال مستی صـفا کردم / تـو را ای خـدا مـن صـدا کـردم (sm50)
از این روزگـاری که مـن دیده امـ / چـه شبهـایی من خـدا خـدا کـردم (sm50)
من سر دراوردم ولی الان تو شُکم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نولان (sm146)(sm146)(sm146) کارگردان بــــــهترین فیلمای عمر من (sm74)(sm127)