کارت درسته(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کارت درسته(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره معضلات زندگی و از فرسودگی و نا امیدی و تنبلی ما(sm50)
بزار یه نخ روشن کنیم ببینیم تا خدا چی میخواد (sm50)
(sm131)
خوب تاپیک Now Playing علیرضا را فعال کردی ها (sm120)
نقل قول:
من نمی فهمم !
الان این عکسی که گذاشتی روش روسی نوشته . . .
و تولیدِ ایران نیست . . .
اونی که من دارم تویِ ایران تولید میشه . . .
نمی دونم منظورِ تو از اصلی بودن یا نه بودن چیه !
نقل قول:
کدوم خدا !؟ (sm2)
صابر مگه پرایدی که الان دارن میزنن اصل کره هستش؟
تولید داخل تولید وینستون داخل ایران موفت نمی ارزه پاکتی 5 تومن یا 6 تومن باید باشه اصلیش که تولید آمریکاست 16 تومن هستش (sm2)
وینستون 4 خط ما کشیدم زمان مصرف جلدش قرمز رنگ بود به معتادش وینستون چهار خط میدادی میمرد از خوشحالی.
والّا نمی دونم . . .
هر کس به اندازه یِ وسعش . . . (sm10)
رفیق فاب خودمه باهاش خیلی جورم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ها نمیشناسنش و خیلی ها قبولش ندارن ولی خب خیلی ها با تموم وجود قبولش دارن (sm50)
آرزوی خیلی هاست ببینن
آرزوی خیلی هاست راه برن
آرزوی خیلی هاست حرف بزنن
آرزومی خیلی هاست بشنون
آرزوی خیلی هاست بنویسن
آرزوی خیلی هاست کلیه هاشون درست کار کنه دیالزی نشن
آرزوی خیلی هاست ......... بخوام بگم زیاد صابر جان زیاد خدا برا آدم رفیق خیلی خوبیه هستش حتی موقعی که قدرشو آدم ندونه باز میاد سراغ آدم خیلی مشتی هستش
حتی زمانی که بهش کفر میگی میخنده خیلی با مرامه ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سیگارهای الان توشون یه کنت خوبه یه وینستون خودت الان چی میکشی؟
الان دنبال این هستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)نقل قول:
(sm50)
یه مرگِ تازه میخوام ... (sm50)
مرگ واقعى که برگردم به قبل تولد(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
من الان 02 ساله که رَد کردم . . . (sm10)
تبريک(sm176)نقل قول:
صابر (sm10)
نقل قول:
والّا بعد از عید ام سال که مرتّب شروع کردم به کِشیدن ، سیگار های مختلفی رو تست کردم . . .
نزدیکه 25 مدلِ مختلف ! از طمع دار به گیر تا خارجی و ایرانی . . .
ولی بین این همه سیگار ، بهمنِ قرمز سافت و کنتِ قرمز و آبی واقعاً کار درست بودن . . .
یکی از بچّه های تالار که تویِ کارِ خرید و فروش عمده یِ سیگار بود بهم گفت :
کنتی که تویِ ایران تولید می شه این قدر کیفیتش خوبه که تویِ ترکیه و امارات هم خواهان داره .
الان یه 10 روزی هست که از مارل برو هم بَدَم اومده !
نمی دونم چرا . . . یه دفعه زده شدم . . .
البتّه شایدم به دونم . . .
تو تا حالا چیزی در موردِ تاریخ مصرفِ سیگار شنیدی !؟
من شنیدم تمامِ مدل های سیگار فقط 01 سال تاریخ مصرف دارن .
و 90 در 100 سیگار های خارجی ای که به ایران میان از 01 ماه تا 02 سال از تاریخِ مصرفِ شون گذشته !!!
همین .
نقل قول:
برو محلّه های بالایِ تهران راحت گیر میاد دیگه . . . (sm29)
الهی من بمیرم ،
برای زندگیم ... (sm50)
چِت ، مست ... ،
The End ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایِ ما رو هم خالی کن . . . (sm74)
(sm182)نقل قول:
نجات دهنده کجاست ؟ با رسم شکل توضیح دهید ... (8 نمره)
صابر ، بیا از موجودیت ...دا و ادیان صحبت کنیم ...
سیگار یا کنت 8 یا کنت قرمز یا وینستون قرمز بقیه مرخص تشریف دارن
شانس شیری همین الان نتم داره قطع و وصل میشه . . . (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آغا اجازه !؟ رفته گل به چینه . . . (sm2)
صابر دارم آپلود میکنم نتم قطع بشه مقصر تویی (sm2)
نقل قول:
اینا همه تولیدِ ایران دیگه !؟
یا تو هم مثله میثم اصل بازی !؟
نقل قول:
فعلاً که نت وصل شد !
صحبت کنیم ! (sm59)
خبر ندارم اصلش چجوریه و مهم نیست کجا میزنه ، مهم خوب بودنه که هستننقل قول:
نقل قول:
دعا به خون . . . فوت کن به جونِ سیما و سیستم . . . (sm50)
(sm2)
نه بابا مگه مسخره بازیه تاریخ زده صابر جان تولیدش 2017 هستش برند خود شیطان بزرگ هستش (sm2)نقل قول:
سیما و سیستم . . . (sm2)