نسخه 35ميليمترى مرا آرزوست(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نسخه 35ميليمترى مرا آرزوست(sm50)
ميلاد عجب چيزى از استاد رو کردى، نشنيده بودم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سایت هست هر فیلم نسخه 35 میلی متری رو میده 3500 و 40 تا دی وی دی رنگارنگ هم داره با همین کیفیت بالا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه خالی شدم چون باید مادربرد 270 تومن تهیه کنم نو بخرم (sm74) بردم مادربردو سوکت سی پی یو ش له شده گفتن تعمیر نمیشه .. (sm81)
الانم میگم هر وقت خواستین تا 3 نفری با هم بگیریم حالا یکی از ما 3 نفر بخره و رایت کنه واسه اون 2 نفر دیگه .. من 2 تا رایتر خوب دارم ..
اگه میخواین هر وقت بگین با هم 3 نفری بگیریم اینم سایتش میگن خوبه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه انتخاب فیلم ها هم باید هر 3 نفر انتخاب کنن (sm128)
ازاين سايت 5تا دى وى دى گرفتم ک کلا دوتاش خراب بود، اون س تا هم تيک داشت، (sm50)
(sm2)حالا شاید اون یه دفه اینجور شده پیش میاد .. والا نمیدانم دیگه
من رفته بودم بیرون نبودم خواهش بپرس .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ساسان که رفت کنار فقط صابر آپلودی مونده (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی از دوستان تو کار فیلم ایرانی قدیمی یا رنگارنگ با کیفیتی بالا نیست ؟ نداره ازینا ؟ (sm50)