والا من نمیبینم اینا رو (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
والا من نمیبینم اینا رو (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خیلیم بی ربط نیستا! (sm120)
فلش (sm3) واسه رده سنی زیر 18 ساله (sm3) کم نمیارم چون دو نفری میبینیم ، من نخوام ببینم مجبور به دیدن میشم (sm2)Daredevil که خوبه ، راضیم ازش (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm120) من خیلی خوبم ، قابلی هم ندارم ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی میبینه ؟ احمد؟ حالا اون استثناست روحش لطیفهنقل قول:
اوله موزیک:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر فیت،حامد پهلاااااااااااااااااااااا اانه(sm2)
احمد کارو آپ کنم واست؟ (sm120) ماکتش آمادس
خوب بگو هدفت چی بوده از این یوزر ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Daredevil رو ندیدم ولی تریلرش رو اتفاقی دیدم جالب بود ولی به نظر آبکی میاد (sm120) در کل من دیگه از شبکه CW کلاً نا امید شدم گند زده پاک (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط arrow رو اونم به اجبار میبینم ، Daredevil هم که چیز تازه ای هست و تو ژانر اکشن نمره 1 رو داره ، امتیازش 9.4 هستشنقل قول:
البت الان شدیدا منتظر داوینچی و کاراگاه واقعی هستم ، تاج و تخت هم که این فصل تا این قسمت بدک نبود فقط کوتولش کم بود
بگم یه نفرو میبرننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده بیاد ببینم چه غلطی کردی ، این یکی که انشالله با جو ستریانی فامیل در نیومده !!!!(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]