فدای سرت من خوندم گفتم چی میگه چک ندارم یا شک ندارم کدومش درسته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدای سرت من خوندم گفتم چی میگه چک ندارم یا شک ندارم کدومش درسته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا حسین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مهمتر از اون کارت صدا هست.
هردو درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد حسین چی شد کامینگ سون بزنم البومو تو تاپیک یا نه
اره یادم رفت اونو بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افرین (sm19)
نه بابا نگفت هادی حل میشه با این نرم افزار که دارم یا نه نمیاد توضیح بده (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی شده هر دو درسته چک درسته به نظر شما جز موزیک باران چک ندارم یعنی چی (sm132)(sm2)نقل قول:
محمدحسین گزینه ی PCM رو بزن.
تو یه اهنگ با همون برنامه خودت تست کن همه ی ویو هارو امتحان کن بعد با همین برنامه spek نتیجه رو برام اسکرین بگیر بفرست ببینم کدومش بالاتر درمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم یعنی حله بزنم دیگه کاری نداره تموم میشه
اره اول wave pcm رو بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]