خراب این شعرم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خراب این شعرم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای غم و شادی من روح آبادی مننقل قول:
روز برگشتن تو روز آزادی من (sm172)
تو آلبوم جدید هم سه تا شعر از مولانا هست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق گفته بهروز تا 3-4 ماه دیگه باید منتشر بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دلم گیره خیلی گرفتـــــــــــارم
دوست داشتنت خوبه خیلی دوست دارم
(sm50)
با این که کوه دردم با این که غم زیادهنقل قول:
همین که با تو باشم از سرمم زیاده (sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
يكي بايد دلش بحال خودم بسوزه (sm2)نقل قول:
من به نفع صابر ميرم كنار منو با اون در ننداز (sm30)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
ای دل پاره پاره امنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدن اوست چاره ام
(sm81) (sm178)
زنها رمضان مردها دی ماه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشه اومده بود نشسته بود رو دستم...
خواستم بكشمش...
داد زد:
نزن من روزه ام فقط اومدم بو كنم !!
رسول سرویسم کردی با این شعرای چاوشی (sm39) (sm178) (sm50)