ملودی اهنگ تصویر اخه چرا اینقدر خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
ملودی اهنگ تصویر اخه چرا اینقدر خوبه
دوستای خوبم این آلبوم زیباست حداقل حداقل واسه ووکال نابغه.. اما هزار و هزار بارم که گوش بدین انتظار ترس تقدیر و ... اما صدای شادمهر ارزش داره گوش دادنش
حالا گوش بدید..
حرف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا حس نمیگیرم.....
یه جاهایی احساس میکنم داره انشا میخونه رو ملودی
جدا شادمهر قدیمی هم آرزوست ...
شادمهر قدیمی میخکوب میکردت جوری که تکون نمیخوردی و تا ته اهنگ رو دنبال میکردی. دو سه تا ترک رو نصفه ول کردم
میگم نابغه ی دوس داشتنی ما حیفش اومده یکم ازون ویالون خوشگلاش بزنه برامون؟ فک میکردم ویالون اعتراف حداقل خیلی بیشتر از این حرفا باشه..
شادمهر خستسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزایی میخوام بگم
در حدی نیستم بخوام نصیحت کنم اما
این دید از بالا به پایین از کجا اومده
اینکه شادمهر یه آدمه خاص هست و انتظارا بالاست ازش حرفی توش نیست
ولی الان تو این مارکت موسیقی کی تونسته مثل این آدم موفقیتاشو تکرار کنه به جز یه سری اساطیر
این همه گیر میدیم به ترانه
ابی بزرگ با ترانه های قشنگ افشین مقدم تو آلبوم آخرش چه کرد جان جوانی
داریوش بزرگ تو آلبوم آخرش با ترانه های ناب و ملودی های زولاند چه کرد سال صفر
هر چند آلبوم داریوش یه سری داستان داشت
سیاوش که خدای آهنگسازیه تو آلبوم سرنوشت با ملودی هاش چه کرد
گوگوش تو آلبوم آخرش چه کرد با اون افتضاح تاریخی
امید و منصور که در مورد آلبوم آخرشون حرفی ندارم
ما چی گوش میدیم که وقتی این آلبوم رو گوش میدیم نظراتمون اینه
خواننده های داخلیمون هم که دیگه کار قابل قبولی ارائه نمیدن
آلبوم آخر محسنن چاوشی و یگانه و خواجه امیری و صادقی و ... چی داشته که این آلبوم نداشته
تو خواننده های داخلی تنها کسی که دوران قبلش مونده حامی و مسیحا هستن که جوهره بابک بیات عزیز تو رگاشونه
مانی رهنما هم که داشت داره کم کم خالتور میشه
بقیه خواننده ها هم ایضا
بقیه هم که شدن س-وپر استار اگه چیزایی که میخونن اسمشو آهنگ میذارین من تعجب میکنم
امثال همایون و بانی و هیراد و ...
موندم با این همه کارشناس و نظرات کارشناسی که اینجا وجود داره
چرا بازار موسیقی ما این همه داغونه
موندم من نوعی خودمو تو چه سطحی از موسیقی میبینم که با یه ساعت گوش دادن به یه آلبوم میگم افتضاح
حتما سطح موسیقیم خیلی بالاس
ولی چرا اینجام چرا تو موسیقی جایگاهی ندارم
بهتره این نگاه بالا به پایین رو کمی فقط کمی بر عکس کنیم
با اون عینکی که به بقیه نگاه میکنیم و نظر میدیم به خودمون نگاه کنیم
همه مون دوست داریم به نظرمون احترام گذاشته بشه
اما حاضر نیستیم به خواننده که به عشق ما آلبوم داده احترام بذاریم
سیبلش کردیم که چرا این چرا اون
کاش بخوایم بفهمیم و بدونم تا حدی که جایگاهمونه باید نظر بدیم نه فراتر
نظری نمیشه داد به این سرعتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامی نظرایی که داریی میخونی از هر کسی
از روی هیجان اولیه شنیدن آلبومه
هر کسی یه سطح انتظاری داشته برا شنیدن آلبوم
اگه بر آورده نشده باشه میگه بده
اگه شده باشه میگه فوق العاده
من با هیجان اولیه و عشقی که بهش داشتم دوس دارم صداشو
چون فقط صداشو دارم میشونم مثل یه عاشق
بعد از این که از صداش سیر شدم
میشه ملودی و شعر و تنظیم و ... رو با دقت گوش داد نظر قطعی داد
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نتیجه میگیریم موسیقی این مملکت خستس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به این تیم کذایی
ولی چیزی که من حس میکنم اینکه از تعداد کنسرت زیاد حنجره شادمهر اسیب دیده و صداش یکم عوض شده
از البوم طرفدار به این طرف اهنگاشو گوش کنید تو هر کدوم فرق میکنه صدای شادمهر
دمت گرم پارساجان...واقعا حرفات عین واقعیته....من نمیدونم این دوستان چی گوش میدند ک ب این آلبوم میگند افتضاح؟ ؟؟ الان مثلا چاووشی تو این مدت چ آهنگ تاپی داشته؟؟ بقیه خواننده ها چی؟؟؟ پارساجان اینجا جاییه ک ب سبب و تقدیر هم میگفتند چرته...من ک دارم از آلبوم و صدای ناب نابغه لذت میبرم..کاری هم ب این اساتید موسیقی ک با ی بار گوش دادن میان یکی مثل شادمهر را نقد میکنند ندارمنقل قول:
دمت گرم پارساجان...واقعا حرفات عین واقعیته....من نمیدونم این دوستان چی گوش میدند ک ب این آلبوم میگند افتضاح؟ ؟؟ الان مثلا چاووشی تو این مدت چ آهنگ تاپی داشته؟؟ بقیه خواننده ها چی؟؟؟ پارساجان اینجا جاییه ک ب سبب و تقدیر هم میگفتند چرته...من ک دارم از آلبوم و صدای ناب نابغه لذت میبرم..کاری هم ب این اساتید موسیقی ک با ی بار گوش دادن میان یکی مثل شادمهر را نقد میکنند ندارمنقل قول:
من خیلی دلم تنگ میشه برا اون روزا (sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورت میشه اونقدر صداشو دوس دارم فقط صداشو میشنوم
نا ساز و تنظیم و ملودی
انگار بی حسه گوشام نمیتونم صداشو متمایز کنم از آهنگ (sm70)
عالی بود🙏نقل قول:
(sm2)ولی پارسا تو خیلی از فیلمای کنسرت شادمهر دیدم پلی بک می خونه
نصف صدای سازا هم نمیاد
پس اونی که تو کنسرت شادمهر میره حق داره اعتراض کنه
بالاخره هر چیزی یه سنی داره
میان سالی که سراغ ادم بیاد همین میشه
موسیقی مملکت ما خیلی وقت نابوده مثل باتلاق شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش مردم رو با آوردن و بال پر دادن به سری خوننده عادت دادن به موسیقی سخیف واقعا
دلم میسوزه
پارسال رفتم کنسرت حامی 30 تا صندلی بیشتر خالی بود
اما خوننده داریم زیر 10 دقیقه بلیطاش سولد اوت میشه
که گوش دادن آهنگاش به نظرم آسیب زدن به روحت هست
یه خوننده داریم که کلا 10 تا آهنگ نخونده مجوز کنسرت میدن بهش بعد نیما مسیحا تا همین چند وقت پیش اجازه کنسرت نداشت
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون زمان ما شادمهرُ برای موسیقی میخواستیم و دیدمون این نبود که شادمهر هنرمند شخصیه ماست. بچه های بیست و چند ساله و خام فکر میکنن شادمهر چهل و چند ساله نمیدونه داره چکار میکنه...نقل قول:
شادمهر کارشو تو موسیقی انجام داده... و خواهد داد ...
من اسمایی که آوردم رو دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشونو که اسماشونو آوردم
بحث هم نخواستم فرسایشی کنم که یکی از عزیزان که طرفدار اون خواننده هست بیاد کل کل کنیم
که نقد کنیم آهنگا و آلبومارو
فقط بحثم احترام به صاحب اثر و سبک و سلیقه ش هست
به خدا موزیک و هنر سلیقه س
چند وقت پیش رفتم سینما یه فیل دیدم برام کاملا معمولی بود حتی نا امید کننده فیلم سد معبر
ولی همون فیلم رو یکی میگفت شاهکاره
من دیدم ضعیفه یا اون سطحش بالاس؟ من خیلی میفهمم یا اون بینش سینمایی نداره؟
هیچکدوم هنر سلیقه ای هست
من هم نظر شما رو دارم (sm291)نقل قول:
خدارو شكر كه صداي شادمهر رو ميشنوم همين براي من كافيه (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
امیر گلیم باف تف تو روحت
دیگه برو گورتو گم کن معروف شدی بسته
100 درصدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم پول داده صدای شادمهرو بشنوه
میخواست پلی بک بشنوه آهنگاشو میذاشت تو ماشین گوش میداد
قیافشم یه موزیک ویدئشو میذاشت میدید
البته جدیدا من ندیدم قبلنا اینکارو میکرد
حالا نه مثل حامی مسیحا رومی رومینقل قول:
نه مثل این خالتور جدیدا زنگی زنگی
و گرنه ما یه سری انتظارات غلط هم داریم از هر خواننده ای که خودمون ضربشو می خوریم
مثلا میگیم حتما شعر باید سنگین و پر معنی باشه ولی میبینی امثال ارش با شعرای سطحی جهانی میشن
یا مثلا انتظار داریم همیشه یه اهنگ هیت و جود داشته باشه
جایی که پول وارد موسیقی شد موسیقی نابود شد که الان همه خواننده ها درگیرشن
بیخیال بحث کردن فایده نداره (sm59)
به هر حال امیدوارم شادمهر بازم اهنگ بده و یه هیتم مشتی درست کنه باز
از این دو تا البوم اخرش که هیتی در نیومد
به خدا همین خواننده ها که میخونن برامون میرن تموم میشن اون موقع حسرت همین صدا رو میخوریمنقل قول:
حتی با این کیفیتی که خیلیامون روش نقد داریم
داریم تاسف میخورم واسه نسل های بعدی که اسطوره های موسیقیشون کیا میشن
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم حسرت همین شنیدن رو هم برامون نذاره
ادامه بده
از دل جمعیت یه چیز خوب یهو در میادنقل قول:
هر دفعه براي رو به رو شدن با قلبم
دنبال اوني كه مي شناختم ازت مي گردم
روبروي من يه تصوير هزار تيكه شده ست
كه با هر بار رفتنت يه تيكه شو گم كردم
دقیقا مشکل منم ههین جاست (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا میگذره دو سه ماه دیگه میشه فهمید این آلبوم چطوریه و چی بوده
امیدوارم صرف نظر کنه از آلبوم ندادن
فربد پیغامی واسه گلیم باف داری همینجا بنویس برم زیر پستش بذارم عیناً. میخوام بلاک شم، دیگه کاری ندارم باهاش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شادمهر با حالم عوض میشه انتظارات خیلی برد بالا
نقل قول:
اون دو تا بدبخت سوختن تو این نسل شنونده های ما
البته کم هم نیستن این جور خواننده ها
دقیقا پول (sm138)
امیدوارم بازم بخونه
گلیم باف حیا کن هنرمند رو رها کن
(sm2)مرگ بر دیکتاتور
شادمهر با موسیقی معنی پیدا میکنه ... حتی اگر کم کار بشه با یه استوری و نوازندگی درام یا ویلون یادآوری میکنه دنیا دست کیه ... حتی اگر اصلا نباشه جریان سازیش هست و مشخصه.نقل قول:
بهتره چند وقتی این فروم نباشم و تا حد ممکن از ترک هایی که دوست دارم لذت ببرم. شبت بخیر
کسی که بیاد سو سو بزنه خاموش شه همون بهتر که نیادنقل قول:
چون میاد مردم مثل بادکنک بادش میکنن
سری دوم یه جوری میترکه که تیکه هاشم نمیتونه جمع کنه
تو این 10 سال اخیر چند تا خواننده یهو مطرح شدن
بعد گند زدن خاموش شدن
اگه پایه ت درست باشه میمونی تو موسیقی وگرنه شنیده شدن که هیچ محو میشی تو این مارکت
آخه چجوری میشه به ترانه هایی مثل اعتراف و نقطه ضعف و تصویر و... گفت ضعیف...این آلبوم فقط دوتا آهنگ ضعیف داشت ک قلب من و تو بی من بودند..بقیش از نظر من راضی کنندست
(sm50) Shadmehr Feat YAS