موزیک دلبر ابی را میخونم قطع نشه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
موزیک دلبر ابی را میخونم قطع نشه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اون جایی که من دیدم رویِ سیگارای مارل برو تاریخ رو با کد می زنه . . .
یعنی نمی تونی به خونیش . . .
باید تویِ نت سرچ کنی تا سال تولیدش پیدا بشه . . .
ولی سیگارایِ تولیدِ داخل همه شون تَهِ پاکت مثله آدم تاریخ تولید دارن . . . (sm50)
کالایِ ایرانی استفاده کنید . . . (sm2)
گفته بودم که حضرت استاد رضا یزدانی رو میپرستم ... ؟
گاييدى سيگارو ديوث، بکش بيرون دگه(sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقاً . . . همین عکس دارایِ تولید داخل ردیفن . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
مار برو عقرب برو دیگه چیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وینستون زده آقا تو یه نخ وینستون چهار خط اورجینال بکش اگه دیگه سیگار دیگه ای کشیدی اگه ضرر هم کردی بیا تف کن تو صورت احمدی نژاد (sm70)
سرعت تلگرام و اينستا رو در اينترنت ثابت خانگى بشدت پايين اوردن، مخصوصا در لود شدن ويديوهاى اينستا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو عرق نمی خوری . . . سیگار نمی کِشی ! چه جوری زنده ای !؟ (sm2)
همین الان یدونه از اونایی که عسلام وعده داده که تو بهشت گیرت میاد از جلو در مغازه رد شد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمِ دی شبِ اوست محمود رو دیدم . . . بغض کردم . . . (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده ام که بهت بگم نکش جا کش(sm172)
الکی مثلاً من قرمساق ها رو نمی شناسم . . . (sm2)
80 درصد آپ شده جون عزیزت مخابرات قطعی نده
نقل قول:
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار . . . (sm50)
شير خ د ا....... (sm59)نقل قول:
جانِ میلاد تویِ این حال به شین 04 تا رباعی از خیّام به یادِ بچّه ها به خون . . . (sm50)
جامی و بتی و بربطی بر لب کشتاین هر سه مرا نقد و ترا نسیه بهشت
خوش بحالت بخدا نمیکشی راحتی صفا میکنی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر بیا سیگار را کمتر کنیم هقته ای 4 پاکت کنیم
نه 4 پاکت کمه 6 پاکت هفته ای خیلی خوبه کم کم کمش کنیم (sm50)
ساسی این داستانِ قرمساق مالِ اوست محمود بود . . . (sm2)
نقل قول:
در . . . افر شدنِ من عوامل زیادی نقش داشتن . . .
ولی تیرِ آخرِ ترکش رو همین کتابِ شون زد . . .
وقتی 200 صفحه یِ ترجمه یِ فارسیش رو خوندم . . .
دیگه دیدم کار تمومه . . .
من با . . . دایی که می گه دخترا رو به زنین ! کاری نه دارم !
مطلقاً !!!
بذار ترجمه رو پیدا کنم . . .
بخشِ زنان . . . (sm74)
در پرده اسرار کسی را ره نیستنقل قول:
زین تعبیه جان هیچکس آگه نیست
جز در دل خاک هیچ منزلگه نیست
می خور که چنین فسانهها کوته نیست ...
بیا در آغوش شیطان ... (sm50)نقل قول:
و زنانی که از نافرمانیشان نگرانید، باید نصیحتشان کنید و در خوابگاهها از
آنان دوري کنید و سپس آنان را بزنید . . .
نساء . . . 34 . . .
ترجمه یِ بهاء الدّین خرّم شاهی . . .
صبح میریم برایِ شیشه نوشابه . . . (sm74)
آقا این پارک بان ها که قبض پارک میدن باید بهشون پول بدی شهرداری گفته کارشون غیر قانونیه
امروز یه دختر ماشین را پارک کرد رفتم بهش گفتم ببین اینا اصلا کارشون غیر قانونیه مرد اومد گفتش آقا اصلا این موضوع به شما مربوط نمیشه
بحثمون شد مردم جمع شدن و قائله ختم به خیر شد (sm50)
ناب م...حمدی ...
برو ، برو ، برو ...نقل قول:
نقل قول:
(sm46)
نقل قول:
شناس نامه تو ، تو خونه جا بذار . . . (sm81)
. . . (sm3)
پی نوشت : نوشته های داخلِ پرانتز و داخل گیومه اضافاتِ مغزِ مریضِ مترجم است . . .
جمله ها کاملاً واضح اند و نیازی به اضافات نه دارند . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد من برم یه سیگاری چاق کنم . . . (sm50)
امیر خسته نباشی (sm10)
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)