نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نكنه 128 بود؟
مدرسه؟ (sm77) مليحه ميره نه من (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نكنه 128 بود؟
مدرسه؟ (sm77) مليحه ميره نه من (sm54)
اهااااااااااااااااااااااا اا واااااااااااااااااااااي الان يادم افتاد منظورت چي بود (sm30)
خواهش میشه ، آره 128 بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیگیری حتما باس بگم ، قضیه تعظیم منظورم بود (sm120)
خیلی دیر گیر شدی ها (sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اسم اینو گذاشتن اسپشال دلوکس ادیشننقل قول:
چن ترک بش اضافه شده که اجرای لایوه و اهنگای سینگل که یکیش مال اون انیمیشنه یکی دیگشم یادم نیس قبلا اومده یا نه up
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس برسون بهم وقتی اومد (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تا حالا 3 بار آلبوم دمی رو دانلود کردم (sm120)
الی این مصاحبه کاکایی رو خوندی در مورد ترانه های اجتماعی ! (sm120)
نه.....نقل قول: