(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نكنه گل پسر كلي هم خنديدم براي اينكه فقط يه نقطش كار ميكرد (sm30)
بذار بتازن ، ما هم خدایی داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم ریمیکس بود پاک کردم بیشتر گشتم دیدم فقط ریمیکس هست همونو گذاشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر منكرش ولي خب يه جاهائي آدم از زور ناچاري ميخنده مثل اون افاضاتي كه فرمودند راجع به روح
من با این همتین یکاری داشتم یادم رفت
این باز خوبه یه استاد اخلاق داریم خیلی چرت میگه من و یکی از دوستام ترم آخری هستیم خود خوری میکنیم !نقل قول:
الان هم دارم روی ی کنفرانس کار میکنم که موضوعش ادب هست ، میخوام خودم دست ببرم توش و بی ادبی های خودشو به روش بیارم
متن آمادست فقط باس بشینم روش کار کنم
پیر شدی رفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)100 تا دیگه 5 هزار نفره میشیم چقد زود ! یه البوم دیگه محسن بده (sm2)