نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميدونم اتفاقا برام عجيب بود كه فقط ريميكسش موجوده
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميدونم اتفاقا برام عجيب بود كه فقط ريميكسش موجوده
من تا وقتی آرومم هر چی میزنن تو سرم بزنن ! وقتی جوش بیارم ده تا اینا رو میپکونم ، فقط باید شرایط روحیم خوب باشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدا متن رو میذارم روحتون شاد شه ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون مگر از تو خودشون كمك بگيري بپيچونيشون پدرسگا هر جا هم گير ميكنن زرتي يه حديث در ميارن (sm30)
عجب مقاله ای نوشته بودن برا قاسم سلیمانی
برا همین تو همه طیف رفیق دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا حدیث خیلی معتبر گیر آوردم ! اصلا نمیشه باهاشون مقابله کرد (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي از خصلتهاي آدم صبور اينه منم همينجوريم خدا نكنه صبرم لبريز شه (sm25)
هادی پاکزاد میشناسید ؟
نقل قول:
اگه كارائي داشت به مام ياد بده ، فكر كن من برم حديث نقل كنم (sm30)
تو جلسه اول بهم گیر داد دهن به دهنش رفتم (sm25)جلسه دوم خودش مراعات کرد (sm120)نقل قول: