نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگاش خوبه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگاش خوبه؟
دارم تایپ میکنم ، اگه عمل کرد بهت میرسونم ، چهرتو وقتی داری حدیث نقل میکنی دیدن داره (sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشنیدم میگن خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کن خوباشو بده ما هم گوش کنیم !نقل قول:
اوکی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا خودم دنبال اینم ببینم ارزش داره دانلود کنم چون حجم ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي بميرم واسه خودمون سر زنگ قران مجبورمون ميكردن با صوت بخونيم فكر كن معمولي نميتونستيم تلفظ كنيم بايد صوتم ميذاشتيم روش يادش بخير زنگ قران زنگ تفريح بود انقدر كه ميخنديديم به قاري قران (sm30)
(sm25) صدای بلبل تو کاستنقل قول:
نقل قول:
بذار من الان رندُم يكيشو دانلود ميكنم ببينم چيه
نقل قول:
(sm10) راک میخونه ها اگه دوس داری دان کن
(sm10)نقل قول: