باع(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باع(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی مثل التون صحنه رو میلرزونهنقل قول:
یکی هم مثل شهرام کاشانی میگه من دیگه نمیتونم اجرا کنم و از حال میره
یکی هم مثل فرزاد فرزین یه ماسک میزاره رو سرش نقش رهبر ارکست بازی میکنه
اوه مای گاد..من عاشق این شعره بودم..یادته؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بات وات ایف یو ار رایت اند دیر رانگ؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا آرنولد پیر نمیشه (sm1)
بابا شماها ذهنتون منحرفه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بنده خدا منظورش خوابيدن بودن.كَپه(sm70)
يعني وقتي با مردي موقع خوابيدن قشنگ ميگيره ميكپه قر مرم نميزنه ولي با زن جماعت بخواي بخوابي خواب از سرت ميپره(sm30)
یکی صفحات این روزنامه رو ورق بزنه صفحه 11 مصاحبه محسنو بده بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) ولی به نظرم نظریه اش بیشتر به خودش و امثالش میخوره (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی .. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا همین گفتم اگه ممر خرابش کن نابودش میکنی (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)