باشه ببینم به کجا میرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه ببینم به کجا میرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیگه چیزی نداره بزن بره ببینیم چی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله کاملاً درسته حرف حساب زدی هدفن مثل AKG , bets ,نقل قول:
AstellnKern این دیگه خیلی گرونه ادم باهاش پرواز میکنه
اسپیکر مارک adam بالای زیر دو میلیون نداریم عالیه میگن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ول کن شک شک شک شک .... ن ن ن دارم(sm2)نقل قول:
(sm2)
(sm30)
نه اونا که عالین ولی حالا تا اون حدم نشه مشخص میکنه منظور دیگه خیلی پایین نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم wave رو تو ماشین دوستم بردم که سیستمش 6 ملیون پولشه
باور کن داشتم تو اسمون پرواز میکردم
چیکار کردی محمدحسین؟نقل قول:
(sm25)
یه فرمت جدید پیدا کردم
wma lossless
که حجمش به 100 مگابایت میرسه ازwav هم بهتره