شاهرخ جان من رفتم
اگه میخواستی بری کلاس تو تهران آشنا دارم . دو سه تا کاربلد که خودمم قیبولشون دارم ( البته خودمم یه سالی تدریس کردم ولی در این حد نبودم (sm120))
نمایش نسخه قابل چاپ
شاهرخ جان من رفتم
اگه میخواستی بری کلاس تو تهران آشنا دارم . دو سه تا کاربلد که خودمم قیبولشون دارم ( البته خودمم یه سالی تدریس کردم ولی در این حد نبودم (sm120))
من هیچ چی از موسیقی و ساز بلد نیستما احسان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم بیشتر راهنمایی کن
باشه عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم مزاحم میشم
ممنون
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب ميري کلاس ياد ميگيري
حالا اگه بخوام تو چند خط توضیح بدم ( البته شیوه های تدریس متفاوته )
اول با گيتار آشنا ميشي با 6 تا سيم و از سيم اول که سيم پاييني هست شروع ميشه البته قبلش جلسات اول کامل بهت توضيح ميدن که نت و آکورد چيه . اکورد مينور و ماژور و ... توضيح ميدن . مثلاً آکورد مينور که با حروف کوچيک ميزارن و ... البته آکورد های بی باره و باره دار هم هستن که قشنگ توضیح میدن و یاد میگیری
ياد ميدن چه جوري نت رو از گيتار پيدا کني و نت خواني و ... ..
آريژ نوازي هم در جلسات بعدي
البته اينايي که گفتم رو خودم تو حداقل 25 جلسه ياد ميدادم(sm120) پس بايد صبر داشته باشي و علاقه داشته باشي
نوک انگشتاتو به خصوص دستي که اکورد ميگيري رو مرتب بکوب به ديوار تا از همين الان گرم بشي انگشتات درد نگيره بعد چند جلسه ( انگشتاتو نا فرم میکنه که طبیعی هست البته نگفتم بترسی ها )
البته من اينو به دخترا ميگفتم که ناز نازي بودن(sm2)
لینکشو پخ کردم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا که تو صفحه اول هست
قدیمیا همش اینجاس
لینکش مال یه سایت دیگه س اینجا نذاشتم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار جدید نبود
ریمیکس یه کار قدیمی بود
خوبه یه بار گوش بدین با دقت بعد اظهار نظر بفرمایید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه کارش ...
ميگم كيفيت موزيك يه حالي نيست؟ همچين بيسشم خيلي قوي نيست تو ماشين فاز نميده باس اكولايزرو دستكاري كني(sm120)
ممنونم احسان جان(sm10)نقل قول:
ممنونم استاد پارسای خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت جیز داداش(sm19)