بگو با اچار چرخ بیاد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بگو با اچار چرخ بیاد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راسته کارش نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سیارا بهتر بود(sm120)نقل قول:
ببین مرگ مرا در خویش....که مرگ من تماشایست.........(sm50)
نظرسنجیای شبکه ورزش
(sm2)
آقای گل فصل گذشته لالیگا چه کسی بود ؟
1. کریستیانو رونالدو 2. حشمت مهاجرانی
گزینه ی مورد نظر را به ...
به نظرم تنظیم این بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سیارا 40 ثانیه آخرش واسه اینکه بچسبن به هم ، لفتش دادن (sm120)
صدای سیارا هم اصلاً خوب نیست (sm120)
(sm2)
خوب چسبوندنا... نظرت چیه(sm2)نقل قول:
من بیشتر خوشم اومد.. خوب داد میزد(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبین وان پول داده به صدا وسیما
طرف هم که زرت گوشی رو بر میداره میفرسته ، لغو هم نکنه هر روز چند تا اس ام اس براش میاد ، بودن 300 تومن هم قبض اومده واسشون(sm120)
دیروز هفت تیر محمد شیری رو دیدم خیلی پیر شده به زور راه میرفت (sm81)
صدای سارا خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که با سیارا موزیک ویدئو شد ، صداش افتضاحه ، انریکه که هم از مغز سر تا نوک ناخنش رو دست میکشه (sm2)(sm2)
اونم ویدیو شدا.. نشد؟نقل قول:
یکیش با ی بلونده بود.. (sm120)
دست کشیدن خوبه(sm2)
نه ویدئو نشد ، فقط یه اجرا داشتن تو zdf که یوتیوب هست دان کن قشنگه ، سارا هم چند تا سوتی میده که انریکه آخرش میخنده ، آخر ویدئو از پشت انریکه رو حول میده ، میخواست با مغز بخوره زمین(sm120)نقل قول:
انریکه تخصص خاصی در دست درازی داره(sm2)
جامعه بیمارم کرد (sm50)
(sm27)
اشتباه میکنینقل قول:
من قیافه سارا کانر رو نمیشناختم اما الان که زدم تو گوگل.. دقیقا یادم میاد 2 تا ویدیو بود.. یکیش همین سارا کانر.. بلونده بود(sm2)
میتونه میکنه(sm2)
خودت داری میگی سینجول ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها حواسم نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر دیوث نکن اینکارارو پشت من .. (sm2)
(sm2)
یاد این فیلم سامورایی که تام کروز بازی میکرد افتادم !!!! (sm2)
(sm120)
(sm50)
سر سجّاده ها ابلیسُ همرقص خدا دیدیم
مسلمون نشنفه ، کافر نبینه اون چه ما دیدیم(sm50)
اهنگ take me to church رو که گذاشته بود اهنگ هفته پیج رسمی
موزیک ویدیوش در راستای حمایت از همجنسگراست (sm2)
گی کم داشتیم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Neil (sm19)
دیدم که زخماش همه از غربته
مث خودم خسته و بی طاقته (sm50)
چه عکسیه اخه :|
من حدس میزنم که جنون دارم(sm54)
این یغما چه عکسایی میگیره
یا قمر ذولفنون
(sm19)
(sm2)لخت بودی سنگین تر بود
از کلاغ کوفی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کسی اسکارو ندیده
این یارو گیٍ (sm2)
چه اسبیم هست (sm2)
چرا این دفتر دستکو ریخته بیرون ؟(sm2)