چی میشه عید نشه / یا نبینم عیدو ؟ /
نمایش نسخه قابل چاپ
چی میشه عید نشه / یا نبینم عیدو ؟ /
به شخصه ترجیح میدم بچه ـم شبیه اون ماکارونیِ بشه... ولی خب نظر مادرشم مهمِ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید که میشه بهرحال... شمام دور از جونت ایشالا که 120 تا عید ببینی به عمرت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره متاسفانه باید ببینم عید رو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال نوتم تبریک رفیق (sm127)
فدااات (sm19) سال نو شما هم مبارک (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا سال نوِ جدیدی داشته باشی (sm59)
سال نو همگی مبارک، ایشالا سال پر برکتی داشته باشید. برکتا (sm59)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا تو سال جدید خدا گذر هیچ آدمی رو به سایت پیوندها نندازه
منم داشتم ولی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mdm123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)سال نو همگی پیش پیش مبارک(sm127)(sm127)
از ساعت دوازده شب تا تحویل سال نه 93 هست نه 94. بلکه سال 93S است. هار.(sm27)
امسال میخوام عید دیدنی خونه فک فامیلایی که سایز م.مه دختراشون زیر 85 عه نرم،من دیگه آجیل مفت خوردن و وای فای مفت استفاده کردن ارضام نمیکنه
ديگه آخرين تلاش احسان عليخانى ميتونه اين باشه: من ازت حاملهام آقاى كيروش
آقا یکی زنگ بزنه بی بی سی از اندی بپرسه چرا تو اون کلیپه، دختر خوشگله رو انداخته بود پشت وانت برده بود بیابون دختره همون پشت وانت می رقصید
من خاطره ای که از اندی دارم اینه که یک بار راننده اتوبوس داشت اندی گوش میداد، حواسش پرت شد، اتوبوس رفت ته دره، به گ.ای سگ رفتیم
عیدم مثل هر روز... هر روز مثل دیروز .... من حال دلم خیلی خرابه
ای داد بیداد... (sm172)(sm50)نقل قول:
سال نو خودتم مبارک (sm127)(sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای عیدُ نمیخوام... من عیدی ندارم... این عید واسه من روز عذابِ... (sm50)نقل قول:
پوریا...
۸- قوی ئیل یا سال گوسفند. (چینی ها آن را سال بز می نامند.)
1:57... خوابم گرفته (sm27)
(sm50)تنهای تنها (sm50)
عیدم تسلیت باد
عید شما هم مبارک (sm127)
دمت جیززززز.(sm19)نقل قول:
سال نو بر همه مبارک(sm127)(sm127)(sm127)
سال نو رو تبریک میگم به همه ی دوستان و چاوشیستا و کسانی که تا حدودی میشناسم: امیر گرامی و الی و سجاد فنلاندی و سجاد قزوینی (sm2) و نوید پیرانا و نوید جوکر و صابر عزیز و سینجول و رضا و پیمان و مسیحا و مجتبی و آتریسا و ملیحه و مینا خانم و ممر و امین گرامی و اکبر و حسین و سینا که قبل اینکه چند مدت بره باهاش کار داشتم ولی رفت بعدم که برگشت فراموش کردم چیکارش داشتم (sm120) و شما دوست عزیز.(sm120)
فک نکنم خوبی و بدی ازم دیده باشید ولی در هر صورت حلال کنید.(sm120)(sm176)
با سلام منم سال نو رو به همه تبریک میگم امیدوارم که همگی سال خوبی داشته باشند
عید همه مبارک!!!
ایشالا سال نویی داشته باشین...(sm10)
نوروزت مبارک (sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوروز همــــــــــــــــــــــه مبارک (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
سالی که نکوست از همین الان هنوز صب نشده پیداس... باتری موسم تموم شد (sm2)
(sm2) تا آخر سال باتری گیرت نمیادنقل قول:
سال نو مبارک
مرسی که از همه کسانی که توی تاپیک فعال هستن مخصوص صابر عزیز ایشاالله همیشه توی زندگی تون خوشحال و موفق باشید.(sm127)
سالی که نکوست... شکمم خیلی یهویی درد میکنه.(sm3)(sm2)نقل قول:
پاشو عرق نعنا بزن بالا بچه این همه درس خونده متخصص معده شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال نویی یه فکتوری ریست به خورد گوشی بدیم داره میترکه (sm172)
یک سال نزدیکتر شدن به پایان عمر هم خوشحالی داره اخه(sm30)
Happy New Year
نوروزتون مبارک رفقا ، زندگیتون بر وقف مراد باشه ، آرزومند روزای خوبم براتون (sm127)
خداحافظ 93 لعنتی ...(sm50)