یه روزی دیر یا زود این آلبومِ نگاهِ بشریّت به جهان رو عوض می کنه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه روزی دیر یا زود این آلبومِ نگاهِ بشریّت به جهان رو عوض می کنه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mp3 . . . (sm172)
صابر خودم (sm154)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اومدی پ خ بده یه سورپرایز خوب برات دارم (sm127)
(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)
(sm50)
قصه ی نگفته ام من
تو بیا روایتم کن
عشق من مرمتم کن
از عذابم راحتم کن
حالم از هرچى بچه بهم مى خوره(sm3)
چی شده مگه ساسان؟
عمو ديوثم توله شو اورده بود خونمون بچه شيطونى مى کرد 2 ساله هست دلم مى خواست حالشو جا بيارم
فرزنداورى گه ترين کار بشريته
دو ساله که بنده ی خدا چیزی حالیش نیست طرف می بینی 40 سالشه شعور نداره صدر رحمت به بچه 2 سالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون روز فامیل های مادرم از یزد اومده بودن خونمون مرد برگشت به من گفت آقا میثم شما کارتون چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم دخترتون را نمیگریم خنده ی دیاورت به چپ زد که آره مثلا ناراحت نشدم گفت یزد خیلی گرم بود اینجا چطوره گفتم اینجا که خرس قطبی میاد کنار ما میشینه
بابام زیر چشمی هی لب و لوچشو گاز میگیرفت
اصلا فامیل کلا بدرد نخور شدن (sm50)
مانیتور میثم همین الان یهویی (sm2)
موافقم باهات فاميل خيلى ک س شرررر شده و ب جز حرف مفت چيزى بلد نيستن
ساسان دست به هر جای ما بزاری حسرت کشیده ست لامصب (sm50)
موافقم(sm172)
البوم شب نیلوفری پلی(sm50)
آخرین البوم ابی(sm50)
هر پنجشبه شعر میخونم
تو سالن های خالی از عطرت ... (sm50)
من ندانم با که گویم شرح درد
قصه ی رنگ پریده ، خون سرد ؟
هر که با من همره و پیمانه شد
عاقبت شیدا دل و دیوانه شد
قصه ام عشاق را دلخون کند
عاقبت ، خواننده را مجنون کند...
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(s m54)
- ای روزگار(sm54)
(sm50)
الهی من بمیرم ،
برای زندگیم ... (sm50)
دنیا غریب گیرآورده ...(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بابک جان، برادر جانم! (sm127)
منم مث تو حالم بد بد هست و گر هم گله اى هست دگر حوصله اى نيست!!! اما بايدخالى کنم يکم!!!
باهات موافقم، همه ى ما دچار ى نوع سرخوردگى شديم و خسته از روزگار و آدماش... خودمو مثال بزنم بگم که قبل خدمت واسه خودم برنامه و اميد و آرزو داشتم اما الان 10 ماهه بى کار و بى پول و حتى حالم از خودم بهم بخوره و دنياى من شده دنياى مجازى مسخره که از ترس فکر و خيال نکردن پناه ميارم بهش، خيلى عقبم داداش نمى دونم راه نجات چيه!!!
پشتم حسابى باد خورده و ازهمين مى ترسيدم که سرم اومد اونم نداشتن ى تصور حداقل خاکسترى از زندگى!!!
تمام. من شده سياهى مطلق!!! هرچى فکر مى کنم ب هيچ جا نمى رسم!! انگارى فلج شدم.... (sm50)
ديگه اهميتى نداره برام اوضاع خوب بشه يا نه، مهم اينکه بهترين دوران زندگى ما بفنا رفت!!! حرف صابر رو زدى ازش ايراد مى گيرم و ناراحتم اما بهش حق مى دم اونم براى فرار از دغدغه ها و مشکلات شخصى و ذهنى خودش سيگار رو انتخاب کرده خوب يا بد!!!! دل خوش کنک!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دلخوشيم شده آرشيو کردن موزيک و آلبوم!!!
چنان دل کندم از دنيا که شکلم، شکل تنهايست(sm50)
نقل قول:
تنها صدا و ياد گذشته منو يکم اروم مى کنه!!!!
اره یادمه درباره حامى گفته بودم صداى گوش خراشى داره و عاميانه عررر مى زنه!!( ب کسى بر نخوره!!) اما در اجرا تبحر داره
دقیقا بابک گل به نکته خوبی اشاره کردی وبیشتر اینکه توانایی خودشونو اثبات کنن می گن شاگرد بیات بزرگ بودن و ب شخصه حس می کنم حامی از اون بچه لوسا بوده تو جمع خانوادگی پیانو می زد و می خوند و خانوادش تشویقش می کردن و بها می دادن!!!!!نقل قول:
شب متفاوتی بود با تو بابک جان و حالم بالا اومد!!!! سرت سلامت رفیق و برقرار باشی(sm10)
دوستان این ویدیو رو ببینید ، کمتر از ۵ دقیقه است
چند نفر میشن در مورد ح ج ا ب صحبت میکنند و حریف یه دختر خانم ۱۰ ساله نمیشن چون حرفاشون منطق نداره
باید تبریک بگیم به این خانم کوچولو که اینقدر با فرهنگ و فهمیده است ، همچنین تبریک به پدر و مادرش که چنین فرزندی رو تربیت کردند
( متاسفانه لینک ف ی ل تتتتتتر ههه ببخشید )
همیشه میلنگه ،
یه جای زندگیم ... (sm50)
(sm50)
(sm184)
پرِ پر واز . . . (sm50)
غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعه روز مزخرفی بود و ...
شنبه شب ها شبانه مي گندند
کل تقويم ما عزادار است
و خدايان دوشنبه می خندند
هر دوشنبه فقط فرو رفتم
لاي خون و عفونتِ دندان
توي سلول انفرادی ها
ميکنم رقص تانگو با شيطان
توی چشمم دوشنبه بازار است
مثل کشميرِ تا ابد تنها
هم رفيق خودی و هم دشمن
دزد بغدادم و علی بابا
من غروب خدای بندرها
خشم صدام و ناله ي تکريت
توی زندانِ سرد بعثی ها
مصرعی روی پاکت کبريت
حال بمب اتم شدن دارم
مي توانم اورانيوم باشم
لا به لای کتابِ گمنامت
من شيافِ پتاسيم باشم
می نشینم در انتظارِ گودو
رو به دیوارِ کوچه ایی بن بست
تیر ژاندارمِ خسته ایی بودم
توی پای چپِ علی خوش دست
بر خلاف جهت شنا کردم
از دهانم ترانه مي خيزد
و خدايی که خالقش بودم
خون من را دوشنبه می ريزد
پادگانِ فرشته ها امروز
روبروی تو جبهه می گيرند
توي دستت مسلسلي داری
و خدايان دوشنبه مي ميرند ... (sm50)
رئوف دلفی
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
این دَرُ واکن باد بیاد
اُون دَرُ واکن باد بیاد
بذار که طوفانی بشه ،هوای این خونهِ غارت شدمون
بذار که این اَبرِ سِمِج رَد بشه اَز روُ گنبد خونُ جنون
رخشی که از نژاد دریاست ،دوباره زین میشه
شبا همه عیدو تمام سفره ها ،سفرهِ هفت سین میشه
این دَرُ واکن باد بیاد
اُن دَرُ واکن باد بیاد
بذار که طوفانی بشه ،هوای این خونهِ غارت شدمون
بذار که این اَبرِ سِمِج رَد بشه اَز روُ گنبد خونُ جنون
بذار بذار هوا بیاد بذار اَبر صدا بیاد
بذار که قصه های نو به خواب بچه ها بیاد
بذار بذار که ماهِ نو بیرون بیاد از تن تو
دراین بلند بی غزل تو بهترین ترانه شو
قصه بَسه رستم دَستان گرهِ مُشتِ ماست
گریه بَسه درد ما از خار سر انگشت ماست
بگو به جادوگر شب ،طلوع خورشید از پس پشت ماست
بگو به جادوگر شب ،طلوع خورشید از پس پشت ماست