اینجام که بیام باز چشمم می خوره دانلود می کنم (sm59)
ولی بیشتر به خاطر این جا نیست .
میرم تو یوتیوب نگاه اخبار و چشم انداز و اینا می کنم به خاطر اون با ادیسل اذیت می کنه هی قطع و وصل میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجام که بیام باز چشمم می خوره دانلود می کنم (sm59)
ولی بیشتر به خاطر این جا نیست .
میرم تو یوتیوب نگاه اخبار و چشم انداز و اینا می کنم به خاطر اون با ادیسل اذیت می کنه هی قطع و وصل میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هرحال هر موقع ببینیمت اینجا خوشحال میشیم حتی در حد چند دقیقه هم چت کنیم با هم
قربانت .. راستی بابک میاد این جا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اونم ندیدم مدتهاست ....
تو با علیرضا الکسا هنوزم ارتباط نداری؟
صابر چی؟ با اون چه طور؟
بعضی وقتا
با علیرضا یا صابر؟نقل قول:
با علبرضا خودم در ارتباطم اینجا هم سر میزنه همیشه معمولا ولی صابر دیگه از اون موقع که رفت نیومد (sm74)
نه زیاد . دیگه هیچ کی نمونده یعنی حالی واسه آدم نمونده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه افسردگی گرفتیم . همه سرد . این جام که می بینی مثل سابق نیست .
هر دو مثلا شاید ماهی یه بار
تازه اونم بعد از مدت ها