(sm19)چش هیز بزغاله من چطوله کدوم گوری بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)چش هیز بزغاله من چطوله کدوم گوری بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتم قطعه هنوز وصل نشده ..الانم مغازه ی دوستم هستم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)از اون موقه قط بودی دیگه اینروزا یکی دو روزه وصل میکنن کهنقل قول:
بد شانسی باو پشت بند شانسی ..خورد به عید و دوباره یه روز سایتشون ارور می داد یه روز پول به حسابشون نرفته بود ..باز خورد به جمعه...شانس منه دیگه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یعنی این غلومی هر چی گاو مث خودش بوده جم کرده دور خودش اومده به اینا گفته عکس کاور پوستر خارجیِ یارو کامنت گذاشته با عرض پوزش این کاورتون از یه پوستر خارجی گرفته شده (sm2)اینا رو کی ریده خداییش
نقد بنویسید :)) شماعی زاده رو خوب اومدی :)))
یارو خودتی :))
(sm30)
(sm2)تویی ؟
اقا شرمنده (sm25)
(sm30)(sm30)