واسه خودشون خوب کار میزنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه خودشون خوب کار میزنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم پیگیر کاراشون بودم ولی قبول کن 1 سالی میشه افتادن تو سرازیری..ریدن درواقع..(sm120) چند وقت میشه ی تنظیم خوب واسه کسی نزدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو البوم احمدوند بودن..نه دیگه میثم ابراهیمی ازشون کار میگیره ....دیگه تهش نگم برات بوده(sm2)
اینا موج به حساب میان دیگه یه دفعه میان یه خورده شلوغ میکنن و بعد دیگه آروم میشن (sm2)نقل قول:
موج جدید راه نیفتاده..کوشان بود اینا پشتش اومدن تو این سبکا..فعلا بقیه تو موجای دیگه کار میکنن رو این موج دیگه کسی نیست کار خوب بزنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آه خواب آلودگی بی تو در چشم عاشق نیاید
تنها ماندم کسی جز تو شاید نشاید که آید ... (sm50)
فعلا دور دورِ مسیح و آرش Ap تشریف داره (sm2)نقل قول:
اینا چندسالی میشه با همین دور دارن میرن جلو(sm120)نقل قول:
تموم میشن اینا هم ... در حال حاضر فقط چنین کنم چنان کنم رو بورس کارِ ... (sm2)نقل قول:
تمام نا تمام من، با تو تمام مى شود... (sm50)
همین حوالیه(sm2)نقل قول: