یاد کنسرت شاهین افتادم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد کنسرت شاهین افتادم (sm2)
عشقه این بشر (sm120)
لبای چپی(sm25)
روح بزرگوار من دلگیرم از حجاب تو (sm50)
گریه
فریاد
سیگار
مشروب
اینها همه برای زخم های سطحی ست...
وگرنه زخم که کاری باشد
مثل من میشوی!
مینشینی
نگاه میگنی
سکوت میکنی
سکوت میکنی و...!!!
یک لبخند تلخ!!
امیر لینک بده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میام ناهید
چند دقیقه اولین اهنگی که تنظیم کردم لینکشو می ذارم
سبک هارد راک
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
مراحل رشد سبزه گندم
برای سبز كردن گندم:
* 12 روز مانده به عید، یك لیوان گندم درون كاسهای ریخته و به اندازه 2 تا 3 بند انگشت روی آن آب میریزیم و تا 2 روز صبر میكنیم و طی این مدت 2 بار آب آن را عوض میكنیم.
* وقتی گندمها شروع به جوانه زدن كردند، آب كاسه را خالی كرده و گندمها را درون یك دستمال نخی میریزیم.
* سعی كنید دستمال همیشه مرطوب بماند.
* وقتی گندمها شروع به ریشه زدن كردند آنها را به آرامی از درون دستمال خارج میكنیم.
* گندم ریشه زده را درون ظرف مورد نظرمان آریخته و به طور یکنواخت پخش می کنیم
* روی گندمها را پارچهای نخی انداخته و هر روز روی آنها كمی آب اسپری میكنیم تا ساقه پیدا كند.
* وقتی ساقه نقرهای رنگ شد پارچه را از روی آن برداشته وظرف را در زیر نور و جای خنك قرار داده، هر روز مقدار كمی آب در حدی كه مرطوب بماند روی آنها اسپری میكنیم.
هر دو تامون چیزایی میگیم که چیزا گوش کنن..
فقط فرقش اینه که چیزایه من تیزن..
گلاب به روت ،چیزای تو از چیز لبریزن...
(sm50)
(sm77)گوشواره هاش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هرات خريده! (sm120)
(sm77)مگه اشکان مجوز داره
شمارش معكوس براى البوم "يك لحظه بدون تو" اشكان محمديان ... لطفا توجه كنيد كه البوم در ٢ طرح جلد با قيمتهاى متفاوت بيرون مياد كه در جلد اصلى شما علاوه بر طراحى اصلى جلد از كيفيت كاليبراسيون صدا بهتر برخوردار هستيد و اينكار را براى اولين بار انجام داديم تا علاوه بر حفظ بهاى حقوق مالى ان حمايت شما دوستداران كيفيت را نيز جلب كنيم.
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm120)
بوسه های غافلگیر کننده جان تراولتا بر گونه اسکارلت یوهانسوت بر روی فرش قرمز مراسم اهدا جوایز اسکار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 دقیقه ·
در مورد تغييرات ايجاد شده در ارشيو اثار اقاي چاوشي در رسانه راديو جوان و همين طور وب سايت رسمي و حذف دو البوم يه شاخه نيلوفر و من خود ان سيزدهم ، مشكلاتي در مورد حق نشر ديجيتالي اين اثار داريم كه در صورت مرتفع نشدن به اطلاع شما خواهد رسيد
ادرس پروفایلت تو فیس چیه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
(sm2)
بازپرس پرونده برای فردوسی پور(احضار به قید عدم حضور) را در نظر گرفته که اگر مجری برنامه 90 خودش را تا 3 روز دیگر به دادسرا معرفی نکند حکم جلب او صادر و مورد پیگرد قانونی قرار می گیرد.
(sm2)
(ها)عجب شعری داره (sm50)
چی پخش کرده مگه ؟
منتظر بیانیه امیر خودمون باشید (sm98)
آلبوم صادقی افتاد 11 اسفند ..
رفتم سلمونی .. (sm59)
این یه تیکه مو که گل سر بستی رو نمیزدی خیلی حیفه
نه به طرف گفتم فقط نوکشو صاف کنه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتبش کردم ..
متأسفانه با خبر شدیم میلاد فاضلی سرپرست ارکستر و نوازنده کیبورد گروه علی عبدلمالکی در
گذشت ..
(sm2)این چرا این شکلیه
این دیوث رو نیگا(sm70)
تو اینجا رو بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
پاره شدم یه خط متن کپی بزنم !!!!
چقد پست میذاره رضا صادقی کی به زندگیش میرسه
این ایسناگرامم همه پستاش برای اعضا دیده میشه نهایت استفاده رو میکنه
(sm50)