من سنتی گوش میدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من سنتی گوش میدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه ایندفعه کارایی که از مولانا خونده واقعا خفن باشه (sm50) ک. به کو خیلی خوب بود.... شیرمردا هم سرشو بریدن
تو جزوه همون 10 درصدی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خداییش بعد از این مصاحبه شدیدا به آلبوم " چنگیز " امیدوار شدم (sm50)! ولی حیف تا بعد از محرم و صفر بعیده اومدنش
به نظر من که هر 3 تا کار مولانا میترکونه اساسی ! (sm50) فقط خداکنه تنظیم های درستی بزنه مثل " قراضه چین" یه چیز دم دستی درنیاد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و از همه بیشتر نگران تنظیم های صفاریانم (sm25)
(sm120)ماکتِ قراضه چینِ ورژن قبلی بسی تاثیرگذارتر بودنقل قول:
یه چیزی که ذهنم رو مشغول کرده :نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی تبتی (sm1)
همایون شجریان (sm127)
منم یکی از اون بدبختام (sm74)نقل قول:
(sm169)
سال تا سال رو برا چی گذاشتن تو آلبوم (sm3)