رو سیتی حرف تو رو گوش دادم نزدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رو سیتی حرف تو رو گوش دادم نزدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروعش که عالی بوده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن ضریب 30 زده دهن سرویس (sm120)
الان که فک میکنم باید تو ریسکیا میزدم ایتالیایی ها رُ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو تو به من گفتی تاتنهامه خطرناکه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو دلت بسوزه که ما بارسا هم زدیم (sm120)
Serendipity.2001
این فیلمو دان کردم هیچ زیرنویسی بش نمیخوره 500 مگابایتی
تو نت هر چی زیرنویس هس مال نسخه 650 مگا بایتیه
نه اونش که خوب بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو این همه آدم کشتین حالا به این رسید باید خود تونی بکشه ؟ اونم با بمب ؟ (sm120)
به این ایتالیایی ها نمیشه زیاد امید داشت (sm120)نقل قول:
یه فرم دیگه هم زدم(sm120)
3 بازی 40 تومن(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا معلوم ببره ؟(sm120)نقل قول:
من خواستم بزنم تو گفتی تاتنهام قویه (sm120)شایدم من گفتم ولی یکیمون گفت این وسط (sm120)
وسط بین این نقل و انتقالات پارازیت نیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]