بزرگيتو ميرسونم لطف ميكني(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااااقعا همينو بگووووو(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بزرگيتو ميرسونم لطف ميكني(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااااقعا همينو بگووووو(sm2)
(sm70) اینم باحال بودنقل قول:
آخرشم که رتبتو نگفتی برامون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفتی شاید میتونستیم با *141 یه 5 تومن شارژ گیرمون میامد
(sm70) دیوونه
خواهش میکنم ، وظیفست ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بهت میخوره هااا ، با چادر عربی بری کنار اون گل ملا عکس بگیری
آخ چه شود سیبیــــــــــل .... عکس شناسنامتو نیاز نیست عوض کنی
گفتم يا نگفتم؟؟نقل قول:
گـفتم يا نگفـتم؟؟
گـــفتم يا نگـــفتم؟؟!!
(sm30)
افتتاحیه جام جهانی که این باشه دیگه بازیاش هم معلومه
من روسريشم به زور رو سرم نگه ميدارم منو چه به چادر اونم عربيش؟؟! (sm30)نقل قول:
خداييش بدترين و مضحك ترين عكسم عكس شناسناممه مال 13-14 سالگيمه فك كنم(sm70)
مریم بهت فوش داد (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پيمان الان يه عكس برات ميفرستم ببين تو 6 سال چقد تغيير كردم :))