عجب باندی عجب چیزی (sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب باندی عجب چیزی (sm88)
خریدیشون یا نه اون زمان دانلود کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب چیزیه فرشید (sm127)
دوستان این برنامه منه خیلی راحت وسادست
همه فرمت های موسیقس رو پایین داره
و کار کردن باهاش خیلی راحته
فضاش هم قشنگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامل فول نبود بعضی جا ها تو تاپیک داریوش و ابی البومش رایگان بود ولی کامل نبود مثل الان و سال پیش اینجور نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش خیلی کم
اینجا اینقدر جالب شده نذاشتی شام درست بخورم دم دیقه غذا کامپیوتر غذا کامپتور تایپ کنم جدی گفتم(sm51)(sm77)
برم اینو دانلود کنم (sm155)(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامپتور (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا رفتن (sm50)
پس کونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]